Dansk håndboldstjerne scorer nyt job: “Bliver ansigtet på flere kampagner”

Skrevet af Emil Martesen

11/11/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den danske håndboldstjerne Rasmus Lauge har indgået et spændende samarbejde, hvor han bliver ambassadør.

Dagens topnyheder

Han har en høj stjerne hos mange danskere. 

Men det er formentligt for hans præstationer på håndboldbanen. 

Og hvis man skal blive i håndbold-termerne , så har virksomheden MIIEGO valgt og løbe kontra og indgå et samarbejde med Rasmus Lauge. 

Det løfter de sløret for i en pressemeddelelse

Dedikation, talent og benhårdt arbejde - kombineret med et solidt dansk udgangspunkt og et internationalt mindset, så har du et godt afsæt for at komme langt her i verden.

Ovenstående er en kort opsummering af de ord, der falder Rasmus Lauge ind, når han skal beskrive, hvordan karrieren har formet sig. Ord der på samme tid også kan beskrive den tilgang, det danske lydbrand MIIEGO har haft på sin vækstrejse med fokus på udvikling af audioprodukter til en aktiv livsstil.

MIIEGO, som er et dansk lydbrand der blev grundlagt i 2010, lægger da heller ikke skjul på, at de er stole over at præsentere Rasmus Lauge som ambassadør: 

“Vi er stolte over at præsentere Rasmus Lauge som ambassadør for MIIEGO, og vi ser det som et perfekt match. Ikke kun på grund af Rasmus Lauges evner på håndboldbanen og hans fremtrædende rolle i sin klub, Telekom Veszprém og det danske herrelandshold. Det er i lige så høj grad fordi hans personlige værdier matcher vores”, fortæller MIIEGOs CCO, Michael Panduro, og fortsætter:

”Vi tror grundlæggende på, at man kun kan være en god ambassadør for et brand, hvis man også selv oprigtigt kan lide produkterne. Det kan Rasmus. Særligt de helt nye MiiBUDS PLAY earbuds fra MIIEGO som taler til både sports- og livsstilssegmentet.” 

Humlen er, at han bliver brandambassadør for MIIEGO, hvor han blandt andet bliver ansigtet på flere kampagner den kommende tid, frem mod herrerens håndbold-VM i Sverige og Polen i januar 2023. 

Desuden skal samarbejdet øge kendskabet til MIIEGO-brandet, der allerede nu har vundet flere priser og udmærkelser. 

Aftalen med Rasmus Lauge har primært det formål, at flere skal lære brandet MIIEGO at kende. Vide mere præcist hvad det danske audiobrand MIIEGO står for, og hvad man kan forvente af virksomhedens produkter. Både i Danmark men også uden for landets grænser. Derudover er Rasmus allerede blevet så stor fan og hyppig bruger af flere af MIIEGO-produkterne, at det også er oplagt at bruge det i mere klassisk fokuseret konverteringsmarkedsføring.