Dansk kendis lever livet i Dubai: Danskerne peger fingre ad hinanden

Foto: Shutterstock/ Rastislav Sedlak, SK

Vejret i Dubai kan bare mere end regnen i Danmark.

Det er Alva og søsteren Emma Madsen i hvert fald overbevist om. 

De to kvinder, som medvirkede i 'Fars pige', der blev sendt på DR, valgte nemlig at sige farvel til Danmark, som de i stedet skiftede ud med solrige Dubai. 

Læs også

Falck lukker lyntestcentre fra februar

Det har dog fået flere til at rynke på næsen, men Alva fortæller nu til Ekstra Bladet, at det var den rigtige beslutning for hende. 

"I Danmark går alle rundt og peger fingre ad hinanden. Man skal være låst inde, og jeg kunne godt mærke, at jeg fik angst, og jeg fik det dårligt. Jeg kan godt forstå, at det er seriøst med corona, men det er ikke, fordi vi udsætter nogen for fare. Der er større chancer for at blive smittet derhjemme, folk fester og spytter hinanden i munden. Her er vi kun i vores lille boble," siger Alva til Ekstra Bladet. 

Såvel Alva som Emma slår fast, at de naturligvis følger restriktionerne, der er i landet, samt sørger for negative test ved ind- og udrejse. 

De føler derfor også, at der ikke er noget i vejen med, at de i øjeblikket opholder sig i Dubai. 

"Mange tror vi føler os hævet, og at reglerne ikke gælder for os, men det gælder for alle, men vi har bare valgt, at vi kunne gøre det her på en sikker måde. Det er jo ikke ulovligt at rejse, men medierne får det til at lyde som om, vi ikke har noget samfundssind." 

De siger slutteligt, at de regner med, at de går i isolation, når de kommer hjem til Danmark, men det kommer an på, hvad restriktionerne siger på det tidspunkt. 

Alva og Emma tænker nemlig meget over, hvad de foretager sig i Dubai, da de ikke ønsker at smitte nogen. 

"Jeg synes ikke, vi udsætter nogen for nogen risiko. Man må selv tage vare på sig selv. Vi har ikke glemt, at der er corona. Vi er sgu ansvarlige, og vi ved godt, hvad vi laver." 

Læs også

Nu kommer Mette Frederiksen med opsang til rejseglade kendisser

 

Dagens Gossip