Dansk kendis skifter spor: skal arbejde hos DR

Skrevet af Julie Møller

04/01/2021
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hun har aldrig prøvet det før, men har alligevel valgt at takke ja.

Dagens topnyheder

Mange danskere kender Rikke Hørlykke fra håndboldbanen, hvor hun blandt andet var med til at sikre Danmark OL-guld i Athen i 2004.

Den gode form har Rikke Hørlykke holdt ved, og i dag lever hun af at hjælpe andre som personlig træner. Nu har hun takket ja til et job hos DR, hvor hun får mulighed for at få endnu flere danskere i god form. Det fortæller hun på Instagram.

“Har endnu engang fundet min indre Pippi frem og sagt ja tak til noget som jeg ikke har prøvet før. Coronaudfordringerne har gjort at mange danskere er blevet begrænset i deres hverdag og det medfører desværre også mere inaktivitet. Det vil jeg rigtig gerne være med til at lave om på, så har takket ydmygt Ja til at forsøge at inspirere danskerne til mere bevægelse hver dag på @dr1tv i programmet ‘Morgentræning’,” skriver hun.

Foto: Instagram @hoerlykke

Programmet bliver vist mandag til fredag kl.6.45 eller 9.20, og hver dag får hun besøg af en ny gæst, skriver hun på Instagram.

Premiere med Felix Smith

I dagens premiere-program er det tv-værten Felix Smith, der er gæst. For ham er det ikke bare lysten til at blive under dynen, der gør det svært at træne. Han har også haft en skade. 

“Jeg har haft det, der så frækt hedder betændelse i en slimsæk i skulderen” forklarer han og uddyber, at det skyldes et fald, hvor skulderen “blev trukket”.

Derfor lover Rikke Hørlykke, at træningen ikke vil belaste Felix Smiths skulder for meget. Du kan se, om det lykkes Rikke Hørlykke at give Felix sved på panden lige her.