Dansk succes-band: Nu står den på sushi

Speederen har været i bund for det danske band L.I.G.A i 2014, hvor de blandt andet har storhittet med sangene "Skylder dig ik' noget" og "Julia".

Torsdag aften kunne kometbandet så endnu engang smage lidt på deres store succes, da de hev titlen hjem som Årets Nye Danske Band ved Gaffa-prisen 2014.

- Prisen er et kæmpe skulderklap og får en til at indse, hvorfor man gør det og giver os lyst til at lave endnu mere musik. For hvor er det fedt at få at vide, at man har gjort det godt, siger Nicky Russel og bliver afbrudt af sin kollega.

- Det har været sindssygt. Nu foregår det ikke på vores værelser mere. Nu har vi vundet en Gaffa-pris, siger Feras Agwa, der ikke bare kunne fejre sejren torsdag aften. Den unge komet rundede nemlig også 22 år under prisudgivelsen.

L.I.G.A har allerede været nomineret ved Danish Music Awards og Zulu Awards i år, men at de også skulle være blandt de udvalgte til netop Gaffa-prisen, kom bag på poptrioen.

- Vi er meget beærede over at være nomineret, for Gaffa er et respekteret blad, og så er de ikke så meget for pop. Derfor er det fandeme sejt, at vi med vores musik var nomineret i tre kategorier og vandt en af dem, siger Nicky Russel.

De tre bandmedlemmer havde derfor allerede forberedt sig på at gå tidligt hjem og trøste sig med lidt billig natmad.

- Hvis vi skal være helt ærlige, så sad vi inden prisuddelingen og talte om at gå ud og spise en kebab bagefter showet. Vi troede ikke, at vi ville vinde, og så ville det være lidt surt at være til efterfesten, siger Russel og bliver afbrudt af bandets trommeslager Ihan Haydar.

- Nu skal vi have sushi og bruge penge!

L.I.G.A fandt sammen i 2012. I 2014 udkom trioens debutalbum, der hedder det samme som bandet selv, nemlig "L.I.G.A".

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip