Dansk U21-kaptajn skifter til Werder Bremen

Anføreren for det succesfulde danske U21-landshold i fodbold, Jannik Vestergaard, spiller i de næste tre et halvt år for bundesligaklubben Werder Bremen.

Den nordtyske klub meddeler tirsdag, at den har købt Vestergaard fri af kontrakten med ligakonkurrenten Hoffenheim, hvor han i denne sæson har haft svært ved at få spilletid i midterforsvaret.

Vestergaard gennemførte tirsdag lægetjekket i sin nye klub og satte efterfølgende sin underskrift på en kontrakt gældende til 30. juni 2018.

- Vi ønsker at videreudvikle vores trup og har ønsket os en spiller som Jannik Vestergaard. Han er dygtig inde i midten, er fysisk stærk og er taktisk meget godt skolet, siger Werder Bremens cheftræner, Viktor Skripnik, til klubbens hjemmeside.

Der venter det tidligere Brøndby-talent en stor opgave i foråret, hvor han skal være med til at tætne en defensiv, der hidtil i denne sæson har vist som Bundesligaens dårligste.

39 mål har Werder lukket ind i de første 17 kampe, og traditionsklubben befinder sig i en farlig position som tredjesidst i rækken.

De to nederste hold efter sæsons sidste kamp rykker direkte ud, mens nummer tredjesidst skal spille playoff om at forblive i den bedste række.

I Bremen har man store forventninger til sin nye dansker.

- På det sportslige plan har vi længe holdt øje med ham, siger sportschef Thomas Eichin.

- Vi er i ledelsen enige om, at Jannik Vestergaard medbringer en perfekt blanding af erfaring og udviklingspotentiale, som vi kan bygge på i fremtiden. Han har værktøjet til at markere sig på holdet.

Nu 22-årige Vestergaard skiftede i 2010 fra Brøndbys ungdomsafdeling til Hoffenheim. Han er siden noteret for 71 kampe i Bundesligaen, hvor han har scoret fire mål.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip