Dansk VM-back: Nu begynder turneringen for alvor

Skrevet af admin

19/01/2015

Dagens topnyheder

Tyskland har slået både Rusland og Polen ved håndbold-VM i Qatar. Så i den sammenhæng blegner Danmarks sejr over Saudi-Arabien samt det uafgjorte resultat mod Argentina en lille smule.

Optimismen er alligevel stor hos Mads Christiansen, som glæder sig til de kommende opgør mod Tyskland, Polen og Rusland ved slutrunden. Tyskland venter allerede tirsdag aften.

- Det bliver en helt anderledes kamp. Nu begynder turneringen sådan for alvor. Tyskland har vundet begge kampe, så de er godt kørende. Jeg har set lidt af dem allerede, de har gode spillere med fra Bundesligaen.

- Jeg tror på, at det er et hold, som ligger godt til os. Hvis vi kan få tempoet op, hvor vi gerne vil have det, siger Mads Christiansen.

- Tyskerne er generelt lidt tungere, og jeg synes ikke, de har den samme store bredde, som vi har. Jeg tror på, at vi kan dræne dem for kræfter i løbet af en lang kamp.

- Vi har i hvert fald ikke nogen undskyldninger for ikke at have alle kræfter i behold i forhold til det program, vi har haft ved VM, konstaterer backen.

Selv om det var på en billig baggrund, så han fremskridt i søndagens sejr over Saudi-Arabien.

- Det var vigtigt for os at prøve at spille med så høj intensitet og tempo i vores spil i så meget af kampen som muligt.

- Det besværliggjorde Saudi-Arabien dog også en del med den langsomme angrebsopbygning.

- Vi ville gerne frem over stepperne og vise noget, og vi forsøgte at holde tempoet over hele kampen, men vi faldt nok lidt i tempo i takt med Saudi-Arabien, konstaterer Mads Christiansen.

Bjerringbro-Silkeborg-spilleren fik scoret tre mål i første halvleg, og det skete i høj fart, inden modstanderne nåede at stå ordentligt i forsvaret.

- Det var vigtigt at få lavet de mål i de forskellige faser - specielt i kontrafasen. En af mine forcer er løb uden bold, at komme bolden i møde i høj fart og på den måde overraske forsvaret.

- Så det var fint at få den type afslutninger, som jeg plejer at kunne lide, siger Mads Christiansen.

/ritzau/