Danske fans kommer ikke ind til Serbien-kamp

Fodboldlandsholdets vigtige EM-kvalifikationskamp på Partizan Stadion i Beograd bliver spillet helt uden tilskuere.

DBU har ellers arbejdet for, at de danske fans, der havde købt en rejse til kampen allerede inden Serbiens skandalekamp mod Albanien i sidste måned, kunne få lov at blive lukket ind.

Men det europæiske fodboldforbund (Uefa) vil ikke behandle Serbiens situation før i næste måned, hvor man vil se på serbernes anke over den straf, der også betyder tre fratrukne point i EM-kvalifikationen.

- Uefa bekræftede over telefonen tirsdag eftermiddag, at man først forventer at behandle sagen den 2. december, og at den ikke får opsættende virkning, skriver DBU på sin hjemmeside.

- Det betyder dermed, at afgørelsen om at lukke kampen for tilskuere – inklusivt de godt 175 danske fans, som havde købt rejsen til Serbien inden episoden i kampen Serbien-Albanien 14. oktober – fastholdes til Danmarks opgør mod Serbien, der spilles i Beograd fredag aften.

Serberne blev dømt til at spille to kampe uden tilskuere og fik samtidig ingen point for Albanien-kampen, der blev afbrudt af uroligheder ved stillingen 0-0. Albanien blev samtidig straffet med et skrivebordsnederlag på 0-3.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip