Danskerne har savnet en melding som denne: Nu melder DMI ud

24/09/2023 10:45

Jesper Bengtson

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I år har danskerne været vant til at få 'ustadigt vejr' kastet i hovedet, men nu melder DMI ud om det modsatte.

Mest læste i dag

I de seneste måneder har ustadigt vejr stort set været en fast del af vejrmenuen, men nu kommer DMI med en sjælden udmelding om, at stabilt vejr vil ramme Danmark.

Denne søndag ser Danmark ud til at blive begunstiget af en stabil vejrfront, takket være et højtryk, der bevæger sig nordøstfra over Tyskland.

Sådan skriver DMI.

Dagens vejrudsigt byder på tørvejr og en generøs dosis sollys i de tidlige timer.

Midt på dagen vil himlen måske blive en smule mere skyet, men regnen vil forblive på afstand. Temperaturen vil snige sig op til behagelige niveauer mellem 15 og 18 grader, med en mild vind fra syd.

Kommende uge

I den kommende uge vil vi fortsat kunne nyde det milde sensommervejr.

Fra mandag begynder varm luft at strømme op over Danmark fra syd, og både mandag og tirsdag vil solen skinne generøst i mange dele af landet.

Dog kan solen i flere ombæringer skjules bag højtliggende, lette skyer. Mens det endnu er en smule usikkert, hvor varmt det præcis bliver, kan beboere i de sydøstlige egne forvente temperaturer op til et imponerende niveau af 20 grader eller mere i løbet af tirsdag, onsdag og torsdag.

Det er bestemt værd at udnytte de kommende dage til udendørs aktiviteter, da der tegner sig en ændring i vejret i midten eller slutningen af ugen.

Det tyder på, at nye frontsystemer med regn og byger vil nærme sig Danmark fra vest, og derfor kan det være, at vi snart må sige farvel til den strålende sol og de højere temperaturer. Så husk at nyde det gode vejr, mens det varer!