Danskerne kan godt begynde at glæde sig: Nu samles 10 af Danmarks største entertainere i nyt underholdningsprogram

Skrevet af Kamille Isaksen

28 uger siden

|

31/10/2023
Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Det er netop blevet offentliggjort, at et nyt underholdningsprogram er på vej til danskerne.

Dagens topnyheder

De latterglade danskere kan godt begynde at glæde sig til, at et nyt underholdningsprogram ruller over skærmen til december. 

Formatet er oprindeligt fra Japan, og er allerede kendt i mange andre lande.

I et nyt program kommer en række anerkendte danskere til at stå overfor en usædvanlig udfordring, de skal nemlig holde grinet inde. 

Prime Video Danmarks Instagram, kan de netop afsløre, at Danmarks første sæson af ‘LOL: Den der ler sidst’ er på vej til danskerne, og at den vil blive sendt på Amazon Prime. 

Det nye program vil byde på et imponerende ensemble bestående af Rasmus Botoft, Sofie Jo Kaufmanas, Martin Brygmann, Tobias Dybvad, Eva Jin, Mahamad Habane, Natasha Brock, Jesper Ole Feit Andersen og Søs Egelind, der sammen med Nikolaj Stokholm vil deltage i denne lattervækkende udfordring. 

Programmet, ledet af vært Sofie Linde, sætter deltagerne på en prøve, hvor de skal undgå at bryde ud i latter, selvom de konstant præsenteres for komiske situationer og vittigheder.

Udover at underholde publikum vil deltagerne konkurrere om en generøs pengepræmie, som vinderen efterfølgende vil donere til en velgørenhedsorganisation efter eget valg. 

- Seerne vil opleve nogle af deres danske yndlingskomikere i en helt ny og uforudsigelig konkurrence, hvor det ikke er tilladt at grine. Der er lagt op til underholdning på højt niveau!, lyder lovordene fra Karin Lindström, der er Head of Originals hos Prime Video i Norden til SE & HØR.

Se Prime Video Danmarks opslag her: