Dejlig overraskelse fra kongehuset

Foto: Fd/©francis Dias/Ritzau Scanpix.

Der er kommet en fantastisk melding fra kongehuset, som endda overrasker på dejlig vis.

I Danmark er der uden tvivl mange mennesker, der forsøger at lade den mørke tid høre til fortiden, og som i stedet ser frem mod en lysere tid. Og det er da også forståeligt, da der er masser at glæde sig til. 

Det gælder også alle dem, der følger den kongelige familie og alle de gøremål, der følger med. 

Det skriver Billed-Bladet.

Læs også

Hund bed Amalies datter i ansigtet: Nu er den blevet aflivet

Kongehuset har torsdag udsendt den officielle kalender, hvilket er noget, der overrasker på glædelig vis, og som naturligvis er en herlig melding fra kongehuset.

I takt med, at Danmark begynder at genåbne, vil kongehuset komme til at gøre det samme. Og det er noget, som også fremgår på en stadig mere fyldt officiel kalender. 

Men der er naturligvis nogle programpunkter, der er mere iøjnefaldende, herunder punktet, der hører til den 21. april. Det vil være dagen, hvor dronningen fysisk møder op ved åbningen af udstillingen "Auguste Rodin - Forskydninger" i København.

Det vil dog ligeså være en markering af, at kulturlivet, der har haft det meget hårdt, vil åbne igen. Det vil sige, at man blandt andet vil se museer, kunsthaller samt biblioteker åbne sine døre.

Prinsesse Benedikte skal såmænd ud på en mindre rejse, da hun og dronningen kaster sig over kunsten og håndværket, når de tager turen til Kolding for at deltage i åbningen af Kongernes Samling på Koldinghus.

Kronprinsparret får også sit at se til, da de skal til flere arrangementer, der ikke er digitale, hvilket mange af derees opgaver har været i coronatiden.

Læs også

Kontroversielt valg: DR erstatter ikonisk vært

 

Dagens Gossip