Deltager langede ud efter DR: Nu forklarer hun kritikken

23/09/2023 23:04

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun indså hurtigt, at der var en anden side af medaljen.

Mest læste i dag

Danskerne kunne atter få lov til at stifte bekendtskab med 'De dyre piger', da det rullede over DR-skærmen.

Her blev man inviteret indenfor hos en håndfuld kvinder, hvis lommer rækker til mere end de flestes, hvilket blandt andet vises med tasker fra luksusbrands.

Sådan var det bare ikke for Ida McKennas vedkommende. Ida, som danskerne før har set i formater som ”Paradise Hotel” og ”Date mig i et døgn”, ønskede at være med af helt andre årsager.

Hun afslører således over for SE og HØR, at hun ikke medvirkede for at dele en luksuslivstil med omverden, men at helt andre årsager:

"Jeg er med, fordi de gerne ville have en, der skulle være til inspiration for andre og være den her power woman – og også have denne her åbne og ærlige side, som mange kan spejle sig i," kommer det fra Ida, da hun sammen med kæresten Alexander Möllbach er forbi SE og HØRs ”Sladderministeriet”.

Efter at have medvirket i formatet er det ikke kun Ida, der har rettet kritik mod DR, for det samme har Sabrina Sau. Sammen har de været ude med riven efter DR samt selskabet Blu.

Sabrina Sau var blandt andet ude at fortælle, at hun blev krævet at stå klar til at filme blot én dag efter at have mistet sin farmor.

Og nu er det forklarer hun kritikken.

Hun fortæller således, at der blandt andet var ting og sager, der blev sagt, som ikke blev overholdt.

Herefter må Ida McKenna medgive, at noget dog muligvis kunne have været tacklet anderledes:

"Det kunne måske være håndteret på en anden måde, men jeg følte ikke på daværende tidspunkt, at vi blev lyttet til, og vi prøvede også at få kontakt til DR mange gange."

Realitypersonligheden fortæller desuden, at hun dog stadig syntes, det var sjovt at være en del af ”De dyre piger”.