Derfor bør du altid bruge sukker på dit kød

Nu afsløres det, hvorfor du altid bør bruge sukker på dit kød.

Det lyder måske mærkeligt, men der er faktisk en god mening med det.

Det er de færreste, som ikke ved, at man krydrer sit kød med salt og peber, før man tilbereder det. På den måde trænger saltet ind i kødet og tillader dets naturlige smag at komme bedre ud. 

Men vidste du, at der gemmer sig en anden ingrediens i dit køkken, der kan tage dit krydderi-spil til det næste niveau? 

Humlen er, at det fungerer med hvert et stykke kød, og den tilpasser sig enhver smagsprofil. 

Ingrediensen er selvfølgelig sukker.  

At få den perfekte brune skorpe på siderne af sin bøf eller svinekotelet kan kræve et enormt kærlighedsarbejde. Det tager tid for den dejlige brune skorpe at danne sig, og alle krydderier kaster processen ud af kurs. 

Men det kan løses med sukkeret. 

Du skal blot drysse lidt af det udover dit kød, før det rammer gryden, og så får du en meget hurtigere vej til den farve, som du håber på at opnå. 

Det skyldes, at sukkeret karamelliserer i varmen og skaber en let brun skorpe, som du ellers kunne have ventet dobbelt så længe på. 

Det skriver Bon Appetit. 

Her løfter de dog også sløret for, at du skal være opmærksom, fordi at du på ingen tid risikerer at overstege indersiden af kødet. Derfor bør du holde godt øje med varmen.

Læs også

Hun skriver en sms til sin chef, at hun er forsinket: Folk måber over chefens svar

 

Dagens Gossip