Det begyndte som en harmløs diet, men hvordan hun endte er tragisk

I dag har en supertynd model vakt forargelse på de sociale medier. Vi ved ikke, om en spisefortyrrelse er involveret, men nedenfor er et uhyggeligt billede af en pige, som lider af anoreksi.

Indie Rose er 16 år gammel og har lidt af sygdommen i lidt over to år. Nu har hun lagt sin historie på internettet som advarsel. Hun har aldrig været nervøs omkring sin vægt og kunne sagtens tylle Nutella ned med veninderne. Men så kom en periode, hvor hun ville tabe et par kg over en skoleferie, så hun så godt ud i en bikini.

Læs også: Dansk modemagasin får massiv kritik på Facebook for supertynd model

Men hvad der startede som en simpel slankekur eskalerede hurtigt. Pludselig holdte hun op med at spise hele dagen. Derefter pressede hun sig selv til at tage i træningscentret selvom kroppen skreg på mad.

Så en dag gav kroppen op. Indie besvimede og slog hovedet hårdt. Hendes mor skyndte sig på hospitalet, hvor de i første omgang kun ville beholde hende natten over. Men da hun ikke kunne gå uden at klamre sig til sin far, så tog hospitalet affære og indlagde hende til behandling på psykiatrisk afdeling.

Læs også: Modigt indlæg: Jeg vil være den pige, som overkom spiseforstyrrelsen. Ikke hende, der døde af den

Der er hun den dag i dag. Hun er stadig utrolig tynd, men uden for livsfare. Men endnu vigtigere, så har hun erkendt sit problem og arbejder med det.

Se hendes utrolige historie og uhyggelige billeder herunder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip