Det lille barn får øje på en kvinde der også mangler en hånd: Få minutter senere efterlades næsten alle i chok

Skrevet af Emil Martesen

47 uger siden

|

03/07/2023
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Blot få minutter senere efterlades hele internettet i chok over den lille drengs reaktion.

Dagens topnyheder

Colleen og Miles Tidd vidste allerede, før deres søn Joseph blev født, at han ville have en medfødt defekt i venstre arm. 

Men de besluttede sig for at sikre, at der ikke skulle være noget, Joseph ikke kunne gøre. 

Og i samarbejde med organisationen The Lucky Fin Project arrangerede Colleen et møde for mennesker med lignende lemdefekter. 

Det var skam også lige her, at Amy Alamillo Siesel og Joseph så hinanden for første gang. 

Og i parken, hvor mødet fandt sted, strakte Amy først sin berørte arm ud for at hilse på Joseph. Og til deres store overraskelse indså Joseph straks, at hun også manglede en hånd, præcis som han gjorde. 

Hvad der skete efter i det hjertevarme øjeblik, fik folk til at tabe kæben. 

Lille Joseph åbnede sine arme og tøvede ikke et sekund med at give Amy et stort kram. 

Amy delte sin følelsesladede oplevelse med Storytrender og hun lagde ikke skjul på, at det var overraskende over, at han allerede i den unge alder forstod, hvad der skete: 

“Hans arm og min arm var den samme. Det overraskede mig, at det var tydeligt, at han i en så ung alder forstod, hvad der skete [...] Jeg tror virkelig, at det var et af de sødeste øjeblikke i hele mit liv”. 

Og dette uforglemmelige møde mellem Joseph og Amy er da bestemt heller ikke gået ubemærket hen. 

Videoen løfter sløret for den stærke forbindelse, der kan opstå mellem mennesker, der deler en lignende kamp. Det er et vidnesbyrd om, at vores forskelligheder ikke behøver at adskille os, men faktisk kan forene os og skabe dybe bånd af empati og kærlighed. 

Og historien om Joseph og Amy minder os om, at der er skønhed i mangfoldigheden og styrke i vores sårbarhed. Deres øjeblik af forbindelse vil forblive et lysende eksempel på medmenneskelighed og den ubetingede kærlighed, der kan findes mellem mennesker, uanset deres forskelle.