Det populære TV 2-program ‘Fem fede kokke’ vender tilbage: Her er deltagerne

Skrevet af Kamille Isaksen

09/01/2024
Foto: TV 2
Foto: TV 2
Det er lige om snart, at 4. sæson af det populære program løber hen over skærmen.

Dagens topnyheder

Det populære livsstilsprogram 'Fem fede kokke' er tilbage på skærmen med nye ansigter og gamle kendinge. I den nye sæson, der har premiere den 16. januar kl. 20.40 på TV 2 Fri og TV 2 PLAY, vil seerne kunne følge fem kokke i deres rejse mod en sundere livsstil.

Det skriver HER&NU

Blandt deltagerne er Magnus Laier Sonne og Casper Sobczyk, som begge tidligere har været med i programmet. De vil sammen med de nye deltagere Mathilde Agermose, Jesper Panorama og Anna Guy, under vejledning af deres coach Mark Abildhauge, tage skridt mod fysisk og mental forbedring.

Det første afsnit lover at blive en intens oplevelse. "En hæsblæsende forhindringsbane koster blod, sved og tårer, og en fysisk test efterlader kokkene i chok over deres dårlige form," teases der fra TV 2's side. Denne udfordring markerer starten på et nyt kapitel i kokkenes liv, hvor de vil udvikle sig både personligt og fagligt.

Den nye sæson lover at blive en blanding af udfordringer, sammenhold og aha-oplevelser, hvor seerne vil få et indblik i, hvad det virkelig betyder at omlægge sit liv til det bedre. 

Den nye sæson har premiere den 16. januar kl. 20.40 på TV 2 Fri og TV 2 PLAY.

Foto: Per Arnesen/TV 2