Det skaber frustration i næsten alle køkkener: Med ét simpelt trick bliver det let som en leg

Skrevet af redaktion

30/05/2023
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Når du først stifter bekendtskab med dette trick, så vil du gøre det samme.

Dagens topnyheder

Det er de fleste som kan nikke genkendende til, at skrælle hvidløg ind imellem kan få en op i det røde felt.

Denne simple opgave kan nemlig hurtigt ende med at tage lang tid og efterlade dig med lugtende hænder de efterfølgende dage.

Men frygt ikke - du skal blot lade øjnene hvile ned over dette geniale trick, og så er du i stand til at skrælle dine hvidløgsfed på ingen tid.

Du behøver blot en kniv til dette trick, og så er du ellers klar til at placerer dit hvidløgsfed på et skærebræt og trykke forsigtigt på det med den flade del af kniven.

Det eneste der er værd og bemærke er, at du skal passe på dine fingre og sørge for, at de er væk fra kanten af kniven. Anvend herefter en smule kraft, og du vil mærke, hvordan hvidløgsfeddet knækker.

Derefter skal du fjerne kniven, og du vil opdage, at hvidløgsskallen nu er sprækket. Du kan nemt skrælle skallen af og arbejde videre med det skrællede hvidløg uden nogen former for frustration.

Og hvis du er blandt dem, der planlægger at bruge et helt hvidløg i en lidt større middag, kan det være tidskrævende at skrælle alle feddene en efter en - men frygt ikke.

Du kan stadig bruge knivtricket på et helt hvidløg.

Skær blot hvidløget vandret i to og læg den skårne side nedad på et skærebræt. Brug siden af en stor kniv og giv hvidløget et lille smæk. Hvis det er nødvendigt, kan du tilføje lidt pres.

Og på nul komma fem vil alle hvidløgsfeddene frigøre sig fra skindet, og du kan fortsætte med at tilberede et lækkert måltid.

Med dette smarte trick behøver du altså ikke længere at bekymre dig om at skrælle hvidløg. Du kan nu let og hurtigt tilføje denne velsmagende ingrediens til dine retter uden besvær.