DJ Martin Jensen har modtaget en særlig anerkendelse

Skrevet af Mathias Busekist

02/06/2021
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
DJ Martin Jensen, som mange har stiftet bekendtskab med, da han takkede ja til at være dommer i "X Factor", modtager en helt særlig anerkendelse.

Dagens topnyheder

DJ Martin Jensens rejse til berømmelse kan man vove at påstå har været lidt atypisk. Han formåede at blive verdenskendt, men når han så kom hjem til Danmark, var der knap så mange, der kunne genkende ham - som dog ikke længere burde være sagen. 

I takt med, at han lavede flere og flere hits, og måske endda fordi, han valgte at være dommer i "X Factor", er han blevet et meget mere kendt ansigt hertillands.

Martin Jensen har uhyre mange fans, der elsker at høre hans musik, hvilket også kommer til udtryk i den særlige anerkendelse, han netop har modtaget - han har nemlig rundet to milliarder streams. Og det tæller kun dem, der har lyttet til hans musik på Spotify-tjenesten. 

Det er ikke overraskende, at Martin Jensen længe har været i ekstase, da han roligt kan sætte sig ned og nyde dette enorme skulderklap i form af hele 2.000.000.000 afspilninger. 

DJ Martin Jensen ankom til scenen som lyn og torden, og han så sig ikke tilbage, hvorfor han nu kan bryste sig af at have fundet intet mindre end to milliarder afspilninger - og det førnævnte antal afspilninger stammer udelukkende fra én streamingtjeneste. 

Han har ligeså valgt at dele et billede på Instagram, hvor han stolt og velfortjent fremviser den meget flotte anerkendelse, som han i dag modtog fra Sony Music. Det ville da også være meget overraskende, hvis han ikke havde et stort smil på læben, hvilket, hvis man tager et kig på billedet, hurtigt kan bekræfte, han har, samt vil blive ved med at have i noget tid endnu. 

"Jeg fik den her i dag! Jeg er så stolt af mit team og det, vi har skabt! 2.000.000.000 afspilninger udelukkende på Spotify. Tusind tak for al jeres støtte," skriver Martin Jensen til sit opslag på Instagram. 

DJ Martin Jensen har udgivet flere populære hits, herunder "Solo Dance", der fik mange af de helt store stjerner til at få øjnene op for silkeborggenseren, hvilket har medført, at han såmænd også har arbejdet sammen med verdensstjerner som Jason Derulo og Ed Sheeran.