DMI med vild varme-udmelding: Over 45 grader

Skrevet af Henrik R

15/07/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DMI melder ud om de voldsomme temperaturer.

Dagens topnyheder

Mens vi har fået et skifte i vejret herhjemme, så er det bestemt ikke alle steder i Europa, at temperaturen er dykket, mens solen har gemt sig væk.

DMI melder ud om den hedebølge der rammer store dele af Europa, hvor selv vores 'naboer' fra England kan se frem til massive varmegrader.

Sydpå i Spanien har de bestemt ikke kunne brokke sig over, at der ikke har været hverken varme eller sol. DMI skriver, at der har været målt temperaturer på over 45 grader i det sydlige Spanien.

Temperaturen vil komme til at falde en smule i de sydlige lande i løbet af den kommende uge, men det bliver ikke meget.

Hvis du skal et smut på ferie, så kan du hurtigt vente, at der vil være et stykke over 30 graders varme, mens det ikke er urealistisk, at temperaturen også kommer over 40 grader.

Temperaturen stiger også i Danmark

Herhjemme i Danmark vil vi de kommende dage ikke opleve det mest opløftende vejr, men når vi rammer ind i den kommende uge, så begynder det at se lysere ud.

Mandag ventes der omkring 24 grader herhjemme, inden vi tirsdag får op mod 28 grader. Lokalt er det ikke utænkeligt, at der kan blive 30 grader.

Onsdag ventes der så 30 grader, mens der lokalt kan blive endnu varmere.

Fra torsdag i den kommende uge vil det blive mere skyet, og der kan komme byger med tordenvejr. Samtidig skriver DMI også, at temperaturen kan falde igen.