DMI melder ud: Mere sne på vej

Foto: Shutterstock.com

Havde du håbet, at det var slut med sne? Så bliver du skuffet. DMI melder nemlig, at der er mere sne på vej.

I løbet af lørdag aften passerer et lavtryk Danmark fra nordvest. Lørdag aften og nat vil der være skyet med udbredt slud og sne fra sydvest, mens der ved kyster stedvist vil være regn. Allerede i løbet af søndagen kommer den næste front ind over landet.

Læs også

Kongehus ramt af coronasmitte

Det oplyser DMI.

Mandag er der dog en forventning om, at vejret bliver stabiliseret. Allerede tirsdag ventes et nyt frontsystem, der vil inkludere regn, som passerer landet fra vest. Derefter bliver vejret mildere og lidt mere blæsende.

Søndagens vejr kommer til at bære præg af, at vinteren endnu ikke er ovre. Der er nemlig en chance for, at der kommer sne i løbet af søndag aften og natten til mandag.

Vejret i løbet af søndag vil primært være skyet, og især i Nordjylland vil vejret være præget af dette. Desuden vil det i løbet af aftenen byde på regn, slud eller sne. Det er dog primært centralt i landet, at dette vil gøre sig gældende.

At der falder sne, er naturligvis også noget, der vil få indflydelse på temperaturen. Ifølge DMI forventes det, at temperaturen søndag aften og natten til mandag vil lyde på mellem 2 graders frost og 2 graders varme.

Derfor tyder det på, at vinterperioden endnu ikke er slut, og at frostgrader og sne fortsat vil gøre sit indtog på det danske land. Foruden de lave temperaturer, vil vinden aftage og blive svag til frisk mest fra øst og sydøst.

Allerede mandag vil dette dog være overstået. Her vil det nemlig være tørt med lidt eller nogen sol, mens temperaturen vil svinge mellem 1 og 4 graders varme. Vinden bliver svag til jævn fra sydøst og syd.

Læs også

50-årig kvinde deler unikt tip: Sådan får tape mig til at se yngre ud

Heller ikke om natten vil der være nedbør, da det vil være tørt og til dels klart. Mod vest begynder det dog i løbet af natten at blive mere skyet. Temperaturen vil svinge mellem 3 graders frost og 2 graders varme.

 

Dagens Gossip