DMI melder ud: Nyt vejrskifte på vej

Skrevet af Nicolai Busekist

21/08/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ifølge DMI er et nyt vejrskifte på vej til Danmark, hvorfor der vil være tale om ustadigt sensommervejr den kommende uge.

Dagens topnyheder

I løbet af de kommende dage vil der strømme køligere luft fra Atlanterhavet og Nordsøen ind over Danmark. Det vil medføre, at ugen kommer til at være præget af stadigt vejr med blæst, skyer, sol, regn og byger.

Det oplyser DMI.

Allerede ugen efter tegner viser prognoserne dog, at det igen bliver varmere, men dog ikke helt stabilt, er meldingen også fra DMI.

Ugen starter de sol og måske enkelt byger, hvor særligt den vestlige del af landet vil være udsat. Der forventes temperaturer på mellem 18 og 23 grader, mens vinden vil være svag til jævn fra skiftende retninger, hvilket senere på dagen giver fra øst og sydøst.

Om aftenen holder det mest tørt, hvor der vil være nogen sol, og natten til tirsdag vil det være til dels klart med temperaturer på mellem 11 og 18 grader samt svag til jævn vind fra øst og sydøst.

Tirsdag byder på nogen sol de fleste steder, men også enkelte byger. Temperaturen kommer til at variere mellem 21 og 26 grader.

Også om aftenen forventes det at holde tørt med nogen sol mange steder. Natten til onsdag vil til dels byde på klart vejr med temperaturer på mellem 15 og 20 grader. Hele døgnet vil der være svag til jævn vind mellem øst og sydøst.

Onsdag byder på nogen eller en del sol, men mod vest vil der også være enkelte byger. Temperaturen vil lyde på mellem 22 og 27 grader, mens den om natten falder til mellem 15 og 20 grader. Hele døgnet vil der være svag til jævn vind mest fra syd og sydøst.

Torsdag holder det mest tørt med nogen eller en del sol. Her holder temperaturen sig også på den gode side af 20 grader, da den forventes at variere mellem 21 og 28 grader, mens den om natten falder til mellem 15 og 20 grader. Hele døgnet vil vinden være svag til jævn.

Når vi når fredag, bliver vi mødt af et vejr, der er mest tørt med lidt eller nogen sol. Temperaturen strækker sig fra 22 til 29 grader, ligesom der vil være svag til jævn vind fra sydøst og øst.

Natten til lørdag kommer vejret dog til at skifte, da der kommer til at være mere skyet med regn. Temperaturen kommer også til at falde til mellem 15 og 20 grader, mens det forventes, at vinden vil være svag til jævn.