DMI melder ud: Tæt på 25 graders varme

02/06/2023 08:02

Henrik R

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er varmt i øjeblikket, men de kommende dage trykker vejrguderne på knapperne, så temperaturen bliver skruet endnu højere op.

Mest læste i dag

De næste dage byder på sol, tørvejr og stigende temperaturer i Danmark, da et højtryk vest for landet sikrer stabilt vejr. Tilfredse danskere kan forvente at nyde godt af næsten sommervarmen, med temperaturer, der potentielt kan klatre op til nær 25 grader.

Lørdagen byder på tørvejr med nogen eller en del sol. Temperaturerne forventes at ligge mellem 16 og 21 grader, selvom Vestkysten kan forvente en lidt køligere dag med temperaturer omkring 13 grader, hjulpet af en frisk nordvestlig vind. Mens sydlige regioner kan forvente mere skyet vejr om aftenen og natten, vil resten af landet nyde godt af klart vejr med temperaturer mellem 6 og 11 grader.

Søndagen lover endnu et tørt vejr med noget eller en del sol efter en skyet morgen. Med temperaturer op til 22 grader vil det være en god dag at tilbringe udendørs. Om natten vil klart vejr dominere, mens temperaturen falder til mellem 5 og 10 grader.

Mandagens vejr vil præsentere os for tørt vejr og en del sol, selvom aftenen kan blive lidt mere skyet vestfra. Dagtemperaturen vil ramme mellem 18 og 23 grader, og om natten vil den falde til mellem 7 og 11 grader.

Tirsdag og onsdag forventes at byde på tørvejr, sol og klare nætter. Dagtemperaturen vil variere mellem 15 og 23 grader på tirsdag, og mellem 18 og 24 grader på onsdag, hvilket signalerer en opadgående trend. Natten bringer køligere temperaturer, der falder til mellem 6 og 14 grader.

Torsdag og fredag vil bringe stabilt vejr, hvor temperaturerne forbliver uændrede. Varmeelskere vil kunne glæde sig til en uge, der byder på masser af solskin og varme.

Så mens Danmark nyder godt af det varme og tørre vejr i de kommende dage, opfordres alle til at drage fordel af solen, tage på picnic, tage en svømmetur eller måske bare sidde i haven og nyde en god bog. Vejrudviklingen er ret sikker, så det er den perfekte tid til at planlægge udendørs aktiviteter og nyde det danske sommervejr.