DMI: Sådan bliver weekendens vejr

Foto: Shutterstock.com

Weekenden venter lige om hjørnet, og et højtryk fra De Britiske Øer til Sydskandinavien kommer til at præge vejrudsigten.

Vi er gået ind i efteråret, og det kan både mærkes på antallet af lyse timer samt temperaturerne. Men hvis du har svært ved at slippe de lunere temperaturer, så er der godt nyt. For weekendens vejr bliver nemlig ‘flot sensommervejr’, ifølge DMI.

Men vi starter med fredagens vejr, som bliver tørt og ret solrigt. Der kan forventes dagtemp. op mellem 15 og 19 grader, og vinden bliver svag til frisk fra vest og nordvest. Det tørre vejr fortsætter i aften og i nat tørt og først mest klart, men i løbet af natten dannes tåge flere steder, især i Jylland. 

Det er et højtryk fra De Britiske Øer til Sydskandinavien, der resulterer i stabilt og tørt vejr og efterhånden stigende temperaturer. Det kommer vi til at opleve i weekenden og i starten af næste uge.

Weekendens vejr

Både lørdag og søndag byder på dagtemp. op mellem 16 og 20 grader, og svag til let vind fra skiftende retninger. Begge dage starter tåget, men det klarer op senere hen med nogen eller en del sol. Det flotte sensommervejr kommer vi også til at opleve i starten af næste uge.

Flot start på ugen

Mandagens vejrudsigt ser ud til at blive en gentagelse af weekendens vejr. Dagen starter skyet med dis eller tåge, men det klarer op i løbet af dagen. Det bliver tørt med en del sol, men hvis du befinder dig i den nordvestlige del af landet, så vil du stadig opleve et ret skyet vejr. Dagtemp. op mellem 16 og 20 grader og svag til jævn vind fra sydvest og syd. 

Tirsdag ser lige nu ud til at toppe rent varmemæssigt. Vi kan se frem til lune dagtemp. op mellem 17 og 22 grader og tørt og solrigt vejr. Onsdag fortsætter med samme type vejr, mens torsdag og fredag ser en smule mere ustadigt ud, skriver DMI.

Læs også

Regeringen fraråder danskerne at rejse til fire nye lande

 

 

Læs også

Politiet måtte rykke ud: 31-årig mand fundet dræbt

 

 

 

Dagens Gossip