Dødsulykke på julemarked i Aarhus

Foto: Shutterstock

Et julemarked i Aarhus er blevet ramt af en tragedie. Efter en ulykke lørdag eftermiddag, er en kusk afgået ved døden.

Lørdag eftermiddag blev de fredelige og hyggelige scener på et julemarked i Aarhus pludselig kaotiske, da en hestevognsulykke fandt sted.

Læs også

Julemarked i Aarhus lukket ned efter ulykke: En person kommet alvorligt til skade

Hestevognen blev ført af en kvindelig kusk, der kom alvorligt til skade i forbindelse med ulykken. Nu meddeler Østjyllands Politi, at kusken er afgået ved døden af de skader, som hun pådrog sig.

"Hun mister kontrollen over hesten på turen over Store Torv. Her løber hesten, hvor hun ryger af og pådrager sig skader. Herefter bliver der ydet livreddende førstehjælp," fortæller vagtchef Jess Frederiksen fra Østjyllands Politi til B.T.

Derudover fortæller Jess Frederiksen, at den kvindelig kusk blev transporteret til Skejby Sygehus, hvor hun desværre blev erklæret død. De pårørende er underrettet.

En fodgænger kom også til skade i forbindelse med ulykken på Store Torv. Østjyllands Politi har dog ikke yderligere detaljer om fodgængeren, der kun kom 'lettere til skade'.

Den fatale ulykke fandt sted midt på Store Torv i centrum af Aarhus. Her mistede kuske herredømmet over sin hest, der endte med at løbe løbsk og skabe kaotiske scener på torvet i den jyske storby.

En kvinde, der arbejder i en butik på torvet, og var vidne til de kaotiske scener, har forklaret til Ekstra Bladet, at der lød et stort brag, da hestevognen kom forbi den butik, hvor hun arbejder.

Desuden fortalte vidnet også, at hun kunne se, at der var flere af julemarkedets gæster, der flygtede fra torvet.

"Folk løb, og der blev smadret blomster ude foran. Og så kom der en person ind og spurgte mig, om vi havde en hjertestarter," lød det fra vidnet, da hun talte med Ekstra Bladet.

Læs også

Chokerende melding: Omikron kan vise sig at være en god nyhed

Hun fortalte også, at hun fra butikken kunne se hesten, da den kom løbende forbi med 'meget fart på'.