Døtre skulle rydde op efter afdød mor: Gør et chokerende fund i det midtjyske hjem

08/06/2023 08:56

Henrik R

Nyheder
Dette er ikke boligen fra artiklen. Foto: Shutterstock.com
Dette er ikke boligen fra artiklen. Foto: Shutterstock.com
En søskendeflok fra Midtjylland har vundet 7.000.000 kroner til deling takket være en gammel Lotto kupon, de fandt, da de ryddede op i moderens hus. ”Så er der til en ekstra blomst til kirkegården.”

Mest læste i dag

Det er ikke altid drømmen om den store gevinst, der får mennesker til at spille Lotto. For en gruppe søskende fra det midtjyske var det i stedet et forsøg på at holde fast i minderne om deres afdøde mor, der fik dem til at spille en fælles Lotto kupon med de samme tal uge efter uge.

”Efter vores mor døde og vi skulle rydde op i hendes hus, fandt vi en af hendes gamle Lotto kuponer. Og i stedet for at smide den ud, så blev vi enige om, at vi ville begynde at spille den sammen. Det var noget, vi kunne have sammen til minde om mor,” fortæller en kvinde, der er en af Lotto arvingerne.

Men så for nyligt fik søskendeflokken en hel del mere end bare minderne om mor at varme sig ved.

”Min søster ringede til mig og fortalte, at hun havde læst, at der var en, der havde vundet syv millioner nede på OK-tanken. Og det er der, vi spiller. Og så var det OS, der havde vundet, og så var jeg bare fuldstændigt rundt på gulvet,” fortæller kvinden med et grin, som straks gav sig til at dele nyheden med de andre vindere.

”Det var dejligt! Jeg er SÅ glad for, at jeg kan dele pengene med mine søskende. Den ene gav sig til at græde, fordi hun blev så rørt. Det var jo ikke fordi vores mor efterlod os så meget, men vi sender hende en ekstra tanke. Og kommer med en ekstra blomst til kirkegården,” fortæller kvinden, som stadig ikke helt har vænnet sig til sin nye titel som millionær.

Hun ved i øvrigt heller ikke, hvad pengene skal bruges på, udover den ekstra blomst til graven på kirkegården.

”Jo, min mand vil godt have et ur, og det skal han have, men ellers så ved jeg det simpelthen ikke. Men jeg vil bruge pengene med omtanke, for ellers forsvinder de jo bare. Men jeg synes da nok, at mit dankort sidder lidt mere løst, end det plejer, når jeg er ude at handle,” fortæller hun og tilføjer et stille ’Tak mor!’