DR-par afslører stor nyhed

Foto: Shutterstock.com

Det er på Instagram, at det lykkelige par afslører nyheden.

Hvis du er en af de mange danskere, der har set DR-succesen Gift ved første blik, så kan du helt sikkert også huske Kathrine og Michael fra sæson 5. De medvirkede som programmets yngste par nogensinde, og den dag i dag er de stadig sammen.

Instagram afslører Kathrine, at parret nu kan føje endnu et kapitel til deres historie sammen.

Læs også

Drama i Bilka: Forsøger at slippe billigt med "smart" bland-selv-trick

“Nærmest lige siden vi blev gift, har vi drømt om at flytte i noget mere permanent. Vi kiggede første gang på at købe hus i august 2018, hvor vi lige var blevet gift i maj. Det blev dengang ikke til noget, men vi har kigget on and off siden da, og nu er det endelig sket,” skriver hun og uddyber, at de har gjort sig mange overvejelser, og i løbet af de snart 2,5 år, de har kigget efter et nyt hjem, er de blevet meget klogere på, hvad de sammen drømmer om.

Bliver i Jylland

På Instagram har Kathrine tidligere skrevet, at parret havde indsnævret søgefeltet til Skanderborg, Ry og Odder, og nu afslører hun, at deres nye bopæl er i sidstnævnte jyske by.

Parret flytter nemlig til Odder, der ligger tæt ved Aarhus, hvor de lige nu er bosat. Det er et 152 kvm stort hus, som det unge par rykker ind i, og de overtager det 1. april næste år. Det ser de frem til.

“Vi glæder os helt vildt til dette nye kapitel i vores liv sammen, og vi ser spændte frem mod de eventyr, som skal komme i vores nye hjem,” slår Kathrine fast på Instagram.

Foto: Instagram @kathrine_gvfb

Det strømmer ind med lykønskninger til parret, og i skrivende stund har mere end 1800 liket opslaget, hvor Gift ved først blik-parret afslører den store nyhed. 

Læs også

Ny udmelding fra Mette Frederiksen

 

Dagens Gossip