DR-par melder ud: Nu er vi klar til det

Parret går nu skridtet videre.

En af DRs helt store tv-succeser er programmet ‘Gift ved første blik’, hvor håbefulde singler bliver matchet med hinanden og gift ved deres første møde. Hvis du er en af de mange, der har fulgt med i programmets sæsoner, så er du også stødt på Kathrine og Michael, der medvirkede i sæson 5.

Læs også

Mor holdt sin søn indespærret i 30 år: Manglede alle tænder, da han blev fundet

De to er stadig gift, og på Instagram afslører Kathrine, at de nu er klar til at tage det næste store skridt. At finde en bolig, hvor de vi vil starte en familie i.

“2,5 år!!! Det er ret sindssygt, at der nu er gået 2,5 år siden, at vi blev gift, og så endda med alle jer som tilskuere til vores første møde,” skriver hun på Instagram og fortsætter:

“Det er ret vildt, hvad to fremmede kan nå på 2,5 år. Vi har været på fantastiske ferier, flyttet fra Silkeborg til Viby J, været i en livsomvæltende pandemi, flere jobskift, og blevet forelskede, som senere blev afløst af en dybfølt kærlighed til hinanden,” fortæller hun og tilføjer, at nu er det tid til et nyt kapitel.

“Livet er vildt, og med ham her er det også helt vidunderligt. Det store i vores liv lige nu, at vi har en seriøs hat på i forhold til at finde det hjem, vi vil starte en familie i, og hvor er det spændende sådan at gå og drømme sammen.”

Foto: Screenshot Instagram @kathrine_gvfb

Fik bolig-hjælp på TV

Lige nu bor parret i en lejlighed i Aarhus-bydelen Viby J, men hvor de vælger at slå sig ned i fremtiden, afsløres ikke på Instagram. Tidligere har tv-parret deltaget i TV 2-programmet ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’, hvor de jagtede deres drømmelejlighed i Aarhus. 

Her fik parret øjnene op for bydelen Viby J, hvor det lykkedes dem på egen hånd at finde den lejelejlighed, som de bor i lige nu. Men drømmen er at eje selv, og jagten på at finde den rette bolig er altså sat ind nu for parret, der mødte hinanden første gang, da de skulle giftes.

Læs også

Magnus Heunicke med stor afsløring: Her kan de første danskere få vaccine

 

 

 

Dagens Gossip