EfB-boss: Der skal rettes op på flere ting

Europæiske kampe og en tilværelse i toppen af Alka Superligaen er i denne sæson byttet ud med nedrykningsdueller og overlevelse for Esbjerg.

Medlem af det sportslige udvalg i Esbjerg Niels Erik Søndergaard erkender da også, at der skal rettes op på en skidt sæson.

- Vi har en tendens til at komme ufatteligt dårligt i gang efter sommerpauserne. De seneste sæsoner har vi skullet slide med de manglende point i sæsonstarten, og i år har det været tæt på at koste en nedrykning.

- Der er flere ting, vi skal have rettet op på, siger Niels Erik Søndergaard.

Han peger desuden på, at den manglende kontinuitet i truppen har spillet en væsentlig negativ rolle i den nuværende sæson.

- Vi ved godt fra ledelsens side, at vi har været med til at sige farvel til mange spillere. Den manglende kontinuitet er gået ud over rytmen på holdet, må vi erkende.

- Nu skal vi have kigget på, hvordan vi kan være bedre forberedt mod den nye sæson. Vi skal desuden have evalueret, hvilke spillere der skal være med fremover i Esbjerg, siger Niels Erik Søndergaard.

Cheftræner i Esbjerg, Niels Frederiksen, løber ikke fra ansvaret ovenpå en knap så god sæson, og han er helt på linje med klubledelsen, der vil kigge på, om truppen er korrekt sammensat.

- Der er helt sikkert nogle ting, jeg kan gøre bedre selv, men nu skal vi først have lavet en samlet evaluering over sæsonen. Jeg mener, vi har en god trup med mange gode kvaliteter.

- Når, det så er sagt, er det klart, vi skal sikre os, at vi har en fornuftig balance på holdet samt få kigget efter nogle spillere, der kan bidrage mere med det rent fysiske, siger cheftræneren.

Esbjerg vandt i 2013 pokaltitlen og mødte i foråret 2014 italienske Fiorentina i 1/16-finalerne i Europa League. For et år siden sluttede vestjyderne på femtepladsen i den bedste række.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip