Efter brystoperation: DR-kendis poserer topløs på forside

Foto: Shutterstock

Hun står frem uden trevl på overkroppen i det nyeste nummer af Eurowoman.

Det er ikke mere end en måned siden, at radioværten Sara Bro blev fotograferet topløs til en bladforside.

Men nu er det altså blevet en anden DR-darlings tur til at vise brystkassen frem.

Læs også

45% af danskerne har 'snydt' med julekalenderen

Det er således den 24-årige Nina Rask, som blandt andet er kendt fra DRs Talenthold, der indtager forsiden af decemberudgaven af Eurowoman.

Her viser hun stolt sin brystkasse frem og afslører samtidig et ar under begge brystvorter, hvortil der hører en stolt historie. 

Du kan finde billedet her. 

I et interview med selvsamme blad fortæller hun, at hun sidste år valgte at få fjernet sine bryster.

Nina fortæller, at hendes bryster altid har været et problem i forhold til hendes måde at elske sin krop.

"Jeg syntes ikke, det klædt mig. Jeg følte mig usexet med dem, og jeg havde en meget uragtig følelse af, at min krop burde have en flad brystkasse."

Copenhagen Pride

Nina Rask vil mange huske for hendes "talk" med Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm.

Her blev der blandt andet snakket om, hvilke udfordringer man møder som LGBT-person i mødet med sundhedssektoren - herunder hvordan systemet glædeligt lader folk gå fra en a- til en f-skål, men derimod er rigidt, hvis man ønsker at få fjernet sine bryster.

Men det var ikke kun sundhedssektoren, der blev revet rundt i manegen, for det gjorde også Danish Rainbow-Awards, der blev sendt på TV 2 Zulu.

Både Nina Rask og Søren Brostrøm var til stede ved prisuddelingen i fjor. Her vandt Rask Medieprisen for sin P3-podcast "Hvor regnbuen ender", mens Brostrøm vandt prisen for Årets LGBT-person.

Men ifølge Nina Rask var det meget ambivalent, at det blev sendt på lige netop TV 2 Zulu.

"Selvfølgelig skal en kanal og platform have plads til at udvikle sig. Men det føles mærkeligt at stå på en scene og modtage en pris på en kanal, der i så mange årtier har lagt scene til så meget homofobi og transfobi og racisme. Gladeligt har lagt scene til det. Der er sket en del, men det føltes mærkeligt," sagde hun dengang.

Herefter blev der indledt en dialog om, hvorvidt Zulu kan tillade sig at have udsendelser, hvor der bliver lavet jokes på bekostning af LGBT-personer, men samtidig mene, at man støtter LGBT-personer med Rainbow Awards, uden at være hyklerisk.

Læs også

Nissen har været på spil i Rema 1000: Billigere Kærgården Smørbar får du ikke

 

Dagens Gossip