Efter 9 år er det slut: Populær app konkurs

Emil Martesen

2 uger siden

|

10/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter 9 år er det slut.

Dagens topnyheder

Tilbage i 2015 så den populære nu populære lommepengeapp, MyMonii, dagens lys.

Appen har hjulpet utallige forældre med at administrere deres børns lommepenge i ni år, men nu er det slut.

Efter en konkursbegæring indsendt den 27. juni, blev MyMonii taget under konkursbehandling den 3. juli, hvilket betyder, at investorerne står til at tabe omkring 22 millioner kroner.

Konkurrencen fra bankerne, der tilbyder gratis børneopsparingsprodukter, har vist sig for hård, og selskabets ledelse har haft svært ved at finde en rentabel vej frem.

Det skriver Børsen.

MyMonii appen tillod forældre at oprette en konto med et tilhørende forudbetalt Visa-kort til deres børn. Herfra kunne forældrene administrere kontiene, sætte forbrugsgrænser og overvåge børnenes forbrug.

Appen oplevede problemer med skalering, og et forsøg på at ekspandere til det tyske marked i starten af 2023 mislykkedes.

Til trods for en stigende efterspørgsel i Danmark, har det ikke været tilstrækkeligt til at sikre selskabets overlevelse.

Louise Ferslev, medstifter og daglig chef, lægger ikke skjul på, at de tog beslutningen om at lukke ned, da de ikke kunne se fremtidsperspektivet i at blive store nok og profitable:

"Men vi tog alligevel beslutningen om at lukke ned, da vi ikke kunne se fremtidsperspektivet i at blive store nok og profitable. Vores ambitioner har altid været, at det skulle blive kæmpestort og ikke bare at kunne det drive det som et hobbyprojekt".

Sidste år forsøgte stifterne at sælge projektet, men det lykkedes ikke. Advokat Preben Jakobsen, der er udpeget som kurator, ser dog en vis værdi i dele af selskabet som kundedatabasen og it-platformen, og disse vil man nu forsøge at sælge.