Efter chokerende angreb med rotter, mus og kakkerlakker på Burger King og McDonald's: Nu er flere personer sigtet

23/11/2023 12:40

Kamille Isaksen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er flere personer blevet sigtet for episoden.

Mest læste i dag

En spand med rotter blev en onsdag aften kastet ind af hovedindgangen til McDonald's i Odense og senere hen på Burger King, hvilket skabte stor opmærksomhed på sociale medier.

Efter det chokerende angreb med rotter, mus og kakkerlakker på Burger King og McDonald's i Slagelse er tre personer fra Slagelseegnen blevet sigtet for groft hærværk.

En 17-årig, en 20-årig og en 28-årig mand er blevet inddraget i sagen, hvoraf den 17-årige tidligere har været involveret i lignende sager. 

De to andre blev sigtet og anholdt for groft hærværk tidligt onsdag morgen, men blev efterfølgende løsladt efter afhøring, ifølge Sydsjælland og Lolland-Falsters døgnrapport.

Den destruktive handling tvang begge fastfood-restauranter til at lukke midlertidigt, hvilket resulterede i betydelige økonomiske tab på grund af skadedyrenes invasion.

Selvom politiets efterforskning ikke indikerer forbindelse til lignende hændelser andre steder i landet, har dette angreb rejst bekymringer om sikkerheden og integriteten på lokale spisesteder.

Episoden har været et wake-up call for restaurationsbranchen, der nu vil overveje og styrke deres sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre lignende hændelser i fremtiden.