Efter coronakrisen: DR-vært flytter tilbage til Danmark

Foto: Shutterstock.com

Til foråret får værten base i København.

2020 har været et anderledes år, og for DR's internationale korrespondent Stéphanie Surrugue har det været et år, der har fået hende til at træffe en “stor beslutning”. Det fortæller hun på Instagram. 

Læs også

Bakterier i drikkevandet: Her opfordres borgerne til at koge drikkevandet

“I løbet af 2020 har jeg taget en stor beslutning: Til foråret pakker jeg flyttekasserne igen-igen og får base i København. Jeg fortsætter som international korrespondent for DR og fortsætter, naturellement, med at dække Frankrig, men jeg skal til at pendle den anden vej,” skriver hun på Instagram og uddyber, at hun ikke er færdig med at bo i udlandet.

“Jeg er slet ikke færdig med at bo i udlandet, men efter mere end 5 år i USA og Frankrig har jeg under corona-krisen meget tydeligt oplevet, hvor mine rødder er. Og de er i Danmark” Så nu vil jeg vende HJEM for en stund, og det bliver så dejligt,” skriver hun og afslutter med, at når hun vinder den helt store gevinst i Lotto, så ved hun godt, hvad pengene skal bruges på. 

“Og når jeg vinder i Lotto, køber jeg BÅDE en lejlighed i København og Paris,” slår hun fast. 

Her vil hun bo i København

Stéphanie Surrugue har lige nu base i Paris, men i 2021 flytter hun til København. Hun vil gerne bo centralt i den danske hovedstad, skriver Se & Hør ifølge Billed Bladet. Hun er et bymenneske og godt kan lide at spise ude, og derfor er ønsket at finde en lejlighed i hjertet af København. 

I skrivende stund har Stéphanie Surrugues opslag på Instagram over 10.000 likes, og der er mange, der er vilde med, at hun vender tilbage til Danmark.

“Hvor dejligt. Du er så positivt et “ indslag” i alle de reportager du laver. Kontant, klar og konkret. Håber du kommer til at føle dig “hjemme” her også,” skriver en følger, mens en anden konstaterer, at “det er helt forståeligt”.

Foto: Instagram @surruguemedia

 

Læs også

Vild med dans-finale ramt af corona: 3 dansere må blive væk

 

 

 

 

 

Dagens Gossip