Efter Landmand søger Kærlighed: Nu afslører de, hvordan det går

Landmand Svend Kirkegaard Hansen fra Bækmarksbro deltog i TV 2-programmet "Landmand søger kærlighed", og det lykkedes at finde den eneste ene. Maryna og Svend er blevet kærester og hun er nu er flyttet ind på gården. Foto: Morten Stricker/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix.

Svend og Maryna fandt kærligheden i ‘Landmand søger kærlighed’. Nu fortæller de, hvordan det går i dag.

I den seneste sæson af Landmand søger kærlighed var der flere deltagere, der fandt en kæreste. Landmanden Stine inviterede Niels på en romantisk weekend, og de endte med at blive kærester. Det holder fortsat ved, og parret er flyttet sammen.

Læs også

Populær DR-serie vender tilbage: De skal være med

Det var ikke kun mellem Stine og Niels, at der opstod sød musik. Det samme gjorde sig gældende for landmanden Svend og Maryna. Han modtog blot tre breve fra kvinder, der gerne ville møde ham. Men det slog ham ikke ud. 

“Det er tre gode breve, så jeg håber bare, den rette er derimellem,” forklarede han til Se & Hør, og slog samtidig fast, at han jo bare var på udkig efter én kæreste.

Et af de tre breve var fra ukrainske Maryna, som Svend valgte at tage med på en romantisk weekend. Det skulle vise sig at være en rigtig god ide, for Svend og Maryna blev efterfølgende kærester, og siden da er de også flyttet sammen. 

Sådan går det i dag

Det er på Instagram, at Svend og Maryna afslører, hvordan det går med dem i dag. I en video med dem begge fortæller Svend, at de har boet sammen i tre måneder nu.

Foto: Morten Stricker/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix.

“Tiden går, Maryna og jeg har boet sammen i tre måneder nu. Det er stadig dejligt at bo sammen med Maryna, hun er en dejlig pige,” slår Svend fast, hvilket får Maryna til at kvittere med et grinende tak.

Maryna har tidligere udtalt, at hendes største drøm er at få et barn og en rar mand. Det ser i den grad ud til, at sidstnævnte er gået i opfyldelse, for det skinner igennem både Svend og Maryna, at de er glade for hinanden. Om der kommer et barn må fremtiden vise. 

Du kan se den søde video med Svend og Maryna lige her. 

Læs også

Farvel til Mads Steffensen og Phillip Faber: De tager over

 

 

 

 

 

Dagens Gossip