Efter styrt: DR-kendis måtte på skadestuen

Foto: Shutterstock.com.

Det endte med en tur på skadestuen.

I lørdags kunne seere af 'Den store bagedyst’ følge med, da deltagerne Mads Eg Andersen, Lena Thorsson og Anne Kirstine Tirstrup dystede om titlen som vinder af ’Den store Bagedyst’ 2020.

Læs også

YouSee forkæler: Lader alle prøve helt gratis

For sidstnævnte blev dysten så intens, at hun endte på skadestuen. Seerne var vidne til et regulært styrt, da Anne Kirstine Tirstrup kom i karambolage med noget opvask.

“Jeg har altid løbet, for så går det hele går lidt hurtigere. Da det er fladt, må der løbes. Jeg faldt over noget opvask og ind i stolen. Jeg slog foden ret voldsomt” fortæller hun til Realityportalen om episoden, der fandt sted midt i kagebagningen. 

Efterfølgende fik hun foden bundet op, lagt is på og fik noget smertestillende, og så fortsatte bagningen - sidstnævnte slår hun fast var en beslutning, som hun selv tog. Holdet bag Bagedysten forklarede hende, at det var hendes egen beslutning om hun ville fortsætte eller ej. Men da optagelserne var i hus, måtte hun en tur forbi skadestuen. 

“Jeg vaklede ind og fik den scannet, og fik at vide, at den gudskelov ikke var brækket, som jeg havde frygtet,” forklarer hun og tilføjer, at det var en forstuvning. 

Gennemførte finalen

Trods uheldet gennemførte Anne Kirstine Tirstrup finalen, men måtte se sig slået af Mads Eg Andersen, som vandt en velfortjent sejr, slår den bageglade finalist fast. 

Herunder kan du se billeder fra lørdagens finale afsnit af 'Den store bagedyst' på DR 1. 

Trods en forstuvet fod kæmpede Anne Kirstine Tirstrup videre. Foto fra lørdagens finale i 'Den store bagedyst' på DR. Foto: Conny Kaalund O'Carrol.

 

Foto fra lørdagens finale i 'Den store bagedyst' på DR. Foto: Conny Kaalund O'Carrol.

 

Foto fra lørdagens finale i 'Den store bagedyst' på DR. Foto: Conny Kaalund O'Carrol.

 

Foto fra lørdagens finale i 'Den store bagedyst' på DR. Det var Mads Eg Andersen som blev vinderen. Foto: Conny Kaalund O'Carrol.

Læs også

Julie Berthelsen om synlig forvandling: Det kræver tilvænning

 

 

 

Dagens Gossip