Efterlysning af dyr

Skrevet af redaktion

|

28/06/2012
Landet over forsvinder der jo ofte hunde og andre kæledyr, og her på siden vil vi gerne hjælpe med at dyr og ejermænd finder hinanden. Aktuelle efterlysninger: Dværgpincher fundet i Aarhus Østjyllands Politi søgere ejeren af en blandet dværgpincher, der er fundet ved havnen i Aarhus den 20. juni 2012. Der er tale om en sort hanhund. Henvendelse til Østjyllands Politi på telefon 87 31 14 48. Såfremt ejer ikke melder sig inden 3 dage, vil hunden bliver afhændet. ______________________________________________________________ Så har du en efterlysning, kan du sende den til os på netnyhederne@live.dk.

Dagens topnyheder

Landet over forsvinder der jo ofte hunde og andre kæledyr, og her på siden vil vi gerne hjælpe med at dyr og ejermænd finder hinanden.

Aktuelle efterlysninger:

Dværgpincher fundet i Aarhus Østjyllands Politi søgere ejeren af en blandet dværgpincher, der er fundet ved havnen i Aarhus den 20. juni 2012. Der er tale om en sort hanhund. Henvendelse til Østjyllands Politi på telefon 87 31 14 48. Såfremt ejer ikke melder sig inden 3 dage, vil hunden bliver afhændet. ______________________________________________________________ Så har du en efterlysning, kan du sende den til os på netnyhederne@live.dk.