Efterlysning: Politiet vil gerne finde disse to mulige voldsmænd

Skrevet af redaktion

26/06/2012
[imagebrowser id=36] Politiet på den københavnske vestegn efterlyser nu to unge mænd, der er mistænkt for vold på Glostrup S-station. Voldsepisoden fandt sted kl. 5.20 søndag den 10. juni, hvor en 23-årig mand blev sparket og slået adskillige gange af to gerningsmænd. Overfaldet skete på perronen efter en kort samtale mellem den 23-årige og et selskab på tre unge mænd og to unge piger – heriblandt de to overfaldsmænd. Københavns Vestegns Politi ønsker ligeledes at tale med de tre andre, som var sammen med gerningsmændene – de beskrives som: En solbrun dansk mand i alderen 20-22 år, alm. bygget, kort mørkt hår med høje tindinger. Iført mørkeblå jakke med hvidt ”Henri Lloyd”-logo i nakken, beige bukser og sorte Nike-gummesko. To danske piger i alderen 16-20 år, alm. bygget – den ene havde langt mellemblond hår, den anden langt mørkt hår – og begge bar sorte dynejakker med hætter, sorte tætsiddende bukser og sorte sko. Henvendelse til Københavns Vestegns Politi: I dagtimerne til sagsbehandler på mobil 7258 7902 og ellers på 4386 1448.

Dagens topnyheder

[imagebrowser id=36] Politiet på den københavnske vestegn efterlyser nu to unge mænd, der er mistænkt for vold på Glostrup S-station. Voldsepisoden fandt sted kl. 5.20 søndag den 10. juni, hvor en 23-årig mand blev sparket og slået adskillige gange af to gerningsmænd. Overfaldet skete på perronen efter en kort samtale mellem den 23-årige og et selskab på tre unge mænd og to unge piger – heriblandt de to overfaldsmænd. Københavns Vestegns Politi ønsker ligeledes at tale med de tre andre, som var sammen med gerningsmændene – de beskrives som:
  • En solbrun dansk mand i alderen 20-22 år, alm. bygget, kort mørkt hår med høje tindinger. Iført mørkeblå jakke med hvidt ”Henri Lloyd”-logo i nakken, beige bukser og sorte Nike-gummesko.
  • To danske piger i alderen 16-20 år, alm. bygget – den ene havde langt mellemblond hår, den anden langt mørkt hår – og begge bar sorte dynejakker med hætter, sorte tætsiddende bukser og sorte sko.
Henvendelse til Københavns Vestegns Politi: I dagtimerne til sagsbehandler på mobil 7258 7902 og ellers på 4386 1448.