Eksplosion raserer et hus i Sønderjylland

Et hus i Arrild ved Toftlund i Sønderjylland er mandag morgen blevet raseret af en eksplosionsagtig brand.

Det var en nabo til huset på Slotsvejen, der ved ottetiden ringede 112 og fortalte, at huset var i brand, og at hun havde hørt et stort brag i forbindelse med branden.

Husets beboer, en mand i 40'erne, kom ud af huset, og han er ifølge en pressemeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Poilti kun kommet lettere til skade.

På et tidspunkt var der fare for, at branden ville brede sig til nabohuset og til en garage med gasflasker, men det er lykkedes brandvæsnet at forhindre ilden i at brede sig.

Til gengæld er der tilsyneladende ikke meget tilbage af huset, der blev ramt af eksplosionen. Naboen, der anmeldte branden, kunne fortælle, at huset var overtændt, og tidligere mandag fortalte vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, at taget var faldet sammen.

Årsagen til eksplosionen og branden er endnu ikke kendt.

- Der kan være tale om en røggaseksplosion, men vi ved det ikke. Så snart det er muligt, går brandefterforskerne i gang med at undersøge brandstedet for at fastslå brandårsagen, siger vagtchef Torben Møller.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip