Elendig bilist: Mand sætter rekord for flest dumpede køreprøver

Foto: Shutterstock.com

En 50-årig mand har slået rekorder i Polen, efter at han dumpet sin køreprøve(r) 192 gange.

Hvor mange forsøg skulle du bruge på at klare køre prøven? En, tre, fem eller måske endda 10? Uanset hvor mange gange du tog køreprøven, før du bestod, er det ingenting sammenlignet med en 50-årig mand fra Polen – Det skriver Unilad.com

Den navnløse mand fra Piotrków Trybunalski har efter sigende forsøgt at bestå sine køreprøver i 17 år, og selvom hans køreegenskaber tydeligvis er mangelfulde, må man i det mindste rose manden for hans ihærdighed.

Læs også

Blev bortført af rumvæsener: Nu har hun en kæreste fra det ydre rum, som hun frygter, regeringen vil bortføre

Måden hvorpå borgere kan erhverve sig et kørekort i Polen, minder meget om måden der foregår på i Danmark. Først en teoriprøve, og derefter selve køreprøven.

Det siger sig selv, at næsten 200 køreprøver, tager sin tid, men det er ikke kun tide, manden har måtte betale med. De mange prøver har efterhånden også kostet manden en ganske stor sum penge. Den samlede pris har nu passeret 10.000 kroner, men man må gå ud fra, at manden ikke giver op nu.

I gennemsnit består polakkerne deres test anden eller tredje forsøg, rapporterede Notes from Poland. Den næst værste chauffør ved Provincial Center for Road Traffic, der ligger i Piotrków Trybunalski, har dumpet sin køreprøve 40 gange, og har derfor endnu langt op til rekorden.

Det er dog ikke kun i Polen, at enkelte har store problemer med at komme over det sidste vejbump.

En mand i Storbritannien bestod endelig sin teoriprøve efter 157 forsøg, og kan derfor nu bare håbe, at køreprøven er nemmere. Den 42-årige amatørbilist har angiveligt måtte betale svimlende 31.000 kroner, for sine teoriprøver.

Så uanset hvor svær køreprøven var, og hvor mange gange du tog den om, så pris dig lykkelig for ikke at have taget køreprøven mere end 100 gange

Læs også

Charlotte opgav jobbet som politibetjent: Nu har hun tjent over 11 millioner kroner

 

 

Dagens Gossip