Ella gik tur med sin 72-årige bedstemor der efterlod alle målløse: Nu går billedet verden rundt

Skrevet af Emil Martesen

42 uger siden

|

25/07/2023
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Folk taber kæben, når de ser Ellas 72-årige bedstemor.

Dagens topnyheder

En bruger på den populære platform TikTok stjæler i skrivende stund alle overskrifterne. 

Her har Ella fanget opmærksomheden fra en lang række brugere ved at dele optagelser af en bjergvandring med sin inspirerende bedstemor. 

Den 72-årige pensionist imponerer internetbrugere med sin dristige og moderne tilgang til mode, og hun har modtaget utallige komplimenter for sin stil. 

Ella dokumenterede sin bedstemor, der begav sig ud på en bjergsti, iført et unikt og selvsikkert outfit. 

Bedstomoren bar himmelblå shorts, komfortable bjergstøvler og en smart skjorte, der var elegant viklet rundt om skuldrene, hvilket gav den en moderne off-the-shoulder-look. 

Tilbehøret var i den grad også gennemtænkt med smykker og guldøreringe, og hun havde endda sørget for rødt lak på neglene. 

Videoen gik viralt, og bedstemorens stil blev hyldet af kommentatorerne. Flere og flere modne kvinder omfavner en stil, der viser deres selvsikkerhed og kropsbevidsthed uden at lade sig begrænse af stereotyper og aldersbarrierer. 

Mange TikTok-brugere lagde heller ikke skjul på, at de ønsker at være som bedstemoren, når de bliver ældre, og flere sammenlignede hende med den ikoniske karakter Carrie Bradshaw fra "Sex and the City". 

Ella blev overvældet af den positive respons og efterkom hurtigt anmodningen om flere optagelser med bedstemoderen. 

Hun løftede senere sløret for endnu en bjergvandring, hvor bedstemoren bar en anden smart bluse, som hun også bandt på en unik måde for at skabe en stropløs top. 

Efterfølgende dukkede der ønsker op om en tutorial, hvor den 72-årige deler sin hemmelighed bag de karakteristiske bluser. 

Bedstemoderens selvsikre og trendy stil har virkelig gjort indtryk på TikTok, og hun beviser, at moden ikke har nogen aldersgrænse. 

Du kan se billederne herunder:

Foto: TikTok