Elsket 'Go' Morgen Danmark'-vært stopper efter 17 år

Skrevet af Henrik R

45 uger siden

|

07/07/2023
Foto: TV2
Foto: TV2
Efter 17 år på skærmen har hun valgt at takke af, og det betyder ligeledes, at det er slut med at se hende i Go' Morgen Danmark.

Dagens topnyheder

Efter 17 år på TV2 og syv år som vært på Go' Morgen Danmark, har Heidi Frederikke valgt at sige farvel til det, hun kalder "verdens dejligste lille morgenfjernsynsbutik". Det annoncerede hun i et rørende opslag på de sociale medier.

I opslaget deler Heidi Frederikke et billede af sig selv i garderoben efter sin sidste udsendelse på Go' Morgen Danmark.

Hun skriver, at billedet måske ikke er kønt, men det er ægte - ligesom hendes kærlighed til programmet og hendes taknemmelighed over for TV2. Opslaget kan du se i bunden af denne artikel.

En hyldest til kollegerne

Heidi Frederikke har været en del af TV2 i 17 år, og hun takker de "dejlige, dygtige og mest ærgerrige mennesker", der har præget hendes arbejdsliv i lige så lang tid. Hun beskriver sine kolleger som "sindssygt empatiske og sjove", og kalder det en gave med silkesløjfe at have arbejdet sammen med dem.

Tak til TV2

Hun takker TV2 for at have givet hende muligheden for at være sig selv og for at have ladet hende folde sig ud. Hun skriver, at hun aldrig har oplevet andet end glødende stolthed, respekt og ærgerrighed på TV2, og at hun tager "de dejligste venskaber, den stærkeste faglighed, det fineste fællesskab og den ypperste journalistiske rejse" med sig.

Farvel til Go' Morgen Danmark

Heidi Frederikke skulle oprindeligt have været en del af Go' Morgen Danmark i et barselsvikariat på et år, men det endte med syv år. Hun takker sine kolleger og siger, at hun ville ønske, at alle havde prøvet at være en del af det hold.

Nye eventyr venter

Heidi Frederikke afslutter sit opslag med at sige, at hun nu vil fokusere på at bygge videre på sin egen drøm og sin egen virksomhed, som har vokset sig stor og stærk de seneste fire år. Hun siger farvel til TV2 og Go' Morgen Danmark med glæde, stolthed og taknemmelighed.