Endelig livstegn fra Dronning Margrethe: Her er jeg

Skrevet af Mathias Busekist

14/03/2021
Foto: Kongehuset
Foto: Kongehuset
Dronning Margrethe har endelig vist livstegn efter at have været som sunket i jorden.

Dagens topnyheder

Dronning Magrethe har endelig vist livstegn, og hun bryder dermed flere måneders larmende tavshed. Konghuset har nemlig udsendt nogle skønne billeder af Magrethe, der nyder Nordjyllands smukke natur. 

Tilla, Magrethes elskede gravhund, samt med coronavaccinen i kroppen, er Magrethe draget op til Trend, hvor hun ser ud til at have det godt, og hun fortæller til kongehusets hjemmeside, at hun har brugt netop naturen som et frirum.

Det skriver SE og HØR.

Foto: Kongehuset

"De første forårstegn er begyndt at dukke frem i skovbunden, på buske og træer og i små og store haver rundtomkring i landet. Den danske natur er noget ganske særligt, og det skal vi alle glæde os over. Det seneste år har naturen været et frirum for mange af os, og vi har oplevet Danmark på en ny måde."

Hun fortæller dog eftrerfølgende, at man i den kommende tid må fortsætte med at leve med restriktioner.

"I den kommende tid må vi fortsat leve med restriktioner, men i mere end én forstand går vi lysere tider i møde. Her fra Trend sender jeg de varmeste forårshilsener til alle," siger dronningen ifølge kongehusets hjemmeside.

Foto: Kongehuset

Det sidste, man så til Magrethe, var den 4. januar, hvor hun var til kur, eftersom den planlagte nytårskur på Christiansborg Slot blev aflyst som følge af corona. 

Det er derfor ikke overraskende, at det har været alt andet end et normalt år for Magrethe, siden Danmark blev lukket ned. Det har nemlig også påvirket hendes arbejde, og der er lange udsigter til, at Hendes Majestæt igen oplever en normal tilværelse. 

"Dronningen efterlever myndighedernes anbefalinger, og deltagelse i officielle arrangementer er derfor ikke muligt for øjeblikket. Som de fleste danskere opholder dronningen sig hovedsageligt hjemme under nedlukningen af Danmark og mødes kun med et begrænset antal personer, herunder medarbejdere i kongehuset," sagde kommunikationschef Lene Balleby til SE og HØR for nylig.

Foto: Kongehuset