Er der sammenhæng? Ny skræmmende teori i Emilie Meng-sagen

Skrevet af Emil Martesen

04/03/2024
Foto: Privat
Er der sammenhæng?

Dagens topnyheder

Der gik en chokbølge gennem Danmark, da en 13-årig pige i foråret forsvandt fra jordens overflade på mystisk vis.

Politiet var hurtige til at melde ud, at der muligvis kunne være tale om en forbrydelse, og det viste sig at være sandt, da de senere fandt hende på en 32-årig mands adresse i Korsør.

Og selvom detaljerne har indtil nu været sparsomme i den uhyggelige sag, så har anklageskriftet nu set dagens lys, hvorfor nye detaljer også er kommet frem.

Anklageskriftet, som B.T. har fået aktindsigt i, afslører grusomme detaljer om de sager, manden er tiltalt i. Tiltalte beskyldes for at have påkørt den 13-årige pige og hendes cykel, før han tog hende til fange og anbragte hende i bagagerummet på sin bil.

Der er afsløret flere detaljer om frihedsberøvelsen samt drabet på Emilie Meng, men af hensyn til familie og pårørende har Dagens.dk valgt ikke at oplyse alle informationer.

Men nu bliver der angiveligt kastet endnu mere brænde på bålet i sagen, der efterhånden indeholder flere ubesvarede spørgsmål end svar.

De grusomme forbrydelser stopper nemlig ikke her.

I de mørke timer af den 29. oktober 2022 blev Amandas tryghed brutalt forstyrret, da en ubuden gæst afbrød hendes fredelige hjemtur fra en venindes hus.

En anonym mørk bil trillede op på siden af hende, og inden længe fandt hun sig selv i en kamp for sin frihed, da bilens fører forsøgte at tvinge hende ind på passagersædet.

Men det lykkedes Amanda at slippe væk og søge tilflugt på en nærliggende mark ved Ruds-Vedby.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Men helt væk når hun aldrig:

"Da jeg kigger tilbage, kan jeg se, at manden løber efter mig, men jeg husker ikke så meget mere efter det. Tre timer senere vågner jeg ved, at min kæreste og min veninde har ringet efter en ambulance", siger Amanda til Sjællandske Nyheder.

Amandas sag blev sidenhen aldrig opklaret, men trods den tidlige uopklarede status af sagen, så blev øjnene igen rettet mod kvinden, da nye oplysninger i medierne antydede en mulig forbindelse mellem hendes sag og den 32-årige mand:

"Da Kirkerupssagen kommer op i fjernsynet, begynder de (politiet, red.) at skrive til mig, at der måske er en sammenhæng mellem den 32-årige og min sag", fortæller Amanda i Sjællandske Nyheders nye podcast, "Manden fra Korsør".

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ønsker hverken at be- eller afkræfte, at Amandas sag er undersøgt i relation til Kirkerupsagskomplekset.