Er du helt klar til EM? Bilka med vildt tilbud på 98" Samsung tv

Henrik R

1 uge siden

|

09/06/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock.com / Facebook
Foto: Shutterstock.com / Facebook
Bilka er klar med et voldsomt tilbud, der i den grad gør dig klar til sommerens mange sportsbegivenheder.

Dagens topnyheder

Der var engang, hvor man var blæst helt bagover, når man så et tv i 42". Kunne det virkelig passe, at man kunne se tv på noget så stort, og i rigtig god kvalitet?

I dag er 42" næsten for 'småt' i de fleste hjem, og i stedet er det ofte oppe omkring de 55" eller større, når man ser en fladskærm i en dansk stue.

Her op til EM-slutrunden vil Bilka dog gerne hjælpe dig med at se det danske landshold i en størrelse, der er tættere på virkeligheden. De kører nemlig med et vildt tilbud på et kæmpestort fjernsyn (kæmpestort beskriver det faktisk ikke nok).

Et Samsung 98” TU98DU9005 der normalt koster 35.000 kroner, har de i øjeblikket sat ned til 19.990 kroner.

Tv'et er blandt andet udstyret med 120hz og et Crystal UHD panel og understøtter HDMI 2.1 til de moderne gaming-konsoller.

Bilka slår selv et slag for, at man med sådan et tv i den grad bliver klar til sommerens mange sportsoplevelser, hvor der blandt andet kommer EM 2024, OL 2024, Tour de France og meget andet.

Hvis du har svært ved at forestille dig, hvor stort et 98" fjernsyn egentlig er, så har Bilka Slagelse hjulpet dig ved at tage et billede, hvor de har stillet det store tv lige bagved 2 stk. 55". Av min arm hvor er det et stort fjernsyn!