Eriksen: Sæsonen har givet mig en masse selvtillid

Med 10 mål og et hav af målgivende afleveringer har Tottenham-kreatøren Christian Eriksen præsteret sin bedste sæson i karrieren.

Fredag ankom Eriksen til A-landsholdets træningssamling i Helsingør efter en lang rejse til først Malaysia og siden Australien.

Der venter nu to landskampe for Danmark, inden sæsonen er slut - mandagens venskabskamp mod Montenegro samt næste weekends EM-kvalifikationskamp mod Serbien.

- Det har været en utrolig lang sæson. Jeg har spillet flere kampe end nogensinde. Så det har været lækkert at kunne levere - og også at holde sig skadesfri.

- Jeg har fået tillid fra træneren (Tottenham-manager Mauricio Pochettino, red.). Selv om jeg spillede en halvdårlig kamp, så har jeg stadig spillet den næste. Det har givet en masse selvtillid.

- Jeg synes, jeg har fået en større rolle på holdet. Nu ved jeg, hvordan det hele fungerer, og hvordan jeg selv skal spille. Jeg er også begyndt at få lidt mere overskud til at hjælpe de andre, siger Eriksen.

Midtbanespilleren virker frisk og veloplagt, selv om han lige er landet i Danmark efter den lange Tottenham-tur til Asien.

- Det var en business-tur, en promotiontur med alle vores fans ovre i den del af verden. Det var meget specielt at se, at vi alligevel havde så mange fans. Det er en ok tur, men det er ikke noget, man vil gøre hver weekend.

- I Australien var der 71.000 tilskuere, der mødte op til kampen. Det var meget sejt og en stor oplevelse. Jeg har aldrig været derovre før, det var lidt anderledes, og Sydney var en utrolig flot by, fortæller han.

Landstræner Morten Olsen har kritiseret, at Eriksen skulle deltage i den slags ovenpå en i forvejen hård Premier League-sæson.

- Jeg har efterhånden vænnet mig til, at der bliver kappet noget af min sommerferie. Det var noget, klubben bestemte. Og turen skulle enten være nu eller i opstarten til næste sæson.

- Og jeg ved, det også ødelægger en del i opstarten for Tottenham, når man skal så langt af sted, så jeg kan godt forstå trænerens udgangspunkt, siger Eriksen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip