Facebook, Instagram og Messenger ramt af stort nedbrud

Skrevet af Henrik R

05/03/2024
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Facebook, Instagram og Messenger ramt af stort nedbrud.

Dagens topnyheder

Meta oplever i øjeblikket omfattende nedbrud på tre af sine største platforme: Facebook, Instagram og Messenger. Brugere over hele verden rapporterer, at de uventet er blevet logget af deres konti, og forsøg på at logge ind igen mislykkes på både desktop- og mobilversionerne.

Problemet manifesterer sig, når brugerne forsøger at logge ind igen, kun for at blive mødt med en fejlmeddelelse, der siger: "Kunne ikke logge ind. Der opstod en uventet fejl, prøv venligst at logge ind igen."

Dette har ført til omfattende forstyrrelser og ulemper, da adgangen til disse centrale sociale netværks- og kommunikationstjenester er helt blokeret.

Indtil videre har Meta ikke udsendt en officiel forklaring på det udbredte nedbrud, der påvirker dets tjenester. Problemet ser ud til at være globalt, med rapporter, der strømmer ind fra forskellige regioner, hvilket understreger alvoren af det nuværende problem.

Vores team har udført tests på en række enheder, herunder en Microsoft Desktop, en MacBook, en Android-telefon og en iPhone, i et forsøg på at få adgang til Facebook, Instagram og Messenger. Hver forsøg resulterede i den samme logindfejl, hvilket indikerer en omfattende fejl på tværs af Metas netværk.

Den online overvågningstjeneste Downdetector har oplevet en stigning i rapporter om nedbrud for Facebook, Instagram og Messenger, hvilket bekræfter, at problemet ikke er isoleret, men påvirker brugere på tværs af forskellige demografier og geografiske placeringer.

I takt med at situationen udfolder sig, forbliver årsagen til nedbruddet ukendt, og Meta har endnu ikke leveret nogen opdateringer vedrørende årsagen eller hvornår en løsning kan forventes. Brugere af disse platforme er efterladt i venteposition for yderligere information, i håb om en hurtig genoprettelse af tjenesterne.