Færdig i DR-succesen ‘Løvens hule’: Nu scorer hun ny toppost

Skrevet af Emil Martesen

16/11/2022
Foto: DR presse
Foto: DR presse
Mia Wagner scorer toppost.

Mest læste i dag

Man skal ikke mange dage tilbage, før det blev officielt, at Mia Wagner stoppede som investor på DR’s populære program ‘Løvens hule’. 

Men hun kommer ikke til at trille tommelfingre. Den tidligere løve har nemlig scoret en post i bestyrelsen for Dansk Erhverv. 

Det løfter administrerende direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen sløret for i et opslag på den populære platform Linkedin

Han indleder opslaget, der i skrivende stund har 1320 likes, med at påpege følgende: 

“Mia Wagner er nyt medlem i Dansk Erhvervs bestyrelse”. 

Desuden vækker det også glæde hos Brian, der også afslører, at det er vigtigt, at bestyrelsen består af nutidens iværksættere: 

“Derfor er jeg også utrolig glad for at Mia har takket ja til at blive en del af vores bestyrelse. For med hendes ekspertise og erfaringer er jeg sikker på, hun kan være med til at rykke os endnu videre”, skriver han i opslaget, hvor han fortsætter med at fortælle, at Mia ikke kræve den store introduktion på grund af meritter og fremragende arbejde. 

Samtidigt kommer han ind på, hvorfor arbejdet fra Mia og teamet er fuldstændig afgørende:

"Med investeringer, sparring og adgang til netværk gør Nordic Female Founders det muligt for flere kvinder at springe ud som investorer og iværksættere. Vi ved, at kvindelige iværksættere modtager færre investeringer end mandlige, og at der er flere mandlige investorer end kvindelige. Derfor er arbejdet fra Mia og teamet fuldstændig afgørende for at flere bliver en del af vores iværksætterkultur. Og det har vi i dén grad behov for”.