Familie blev nægtet adgang til lounge fordi datteren havde denne t-shirt på

Foto: Privat

De måtte kun komme ind, hvis de dækkede trøjerne til.

33-årige Emma Raikes skulle flyve til Florida med sin familie, da flyselskabet stoppede dem for ikke at overholde dresscoden i loungeområdet.

Emma Raikes, sammen med sin mand, hendes søster, hendes toårige niece, hendes mor og sin mors kæreste, forsøgte nemlig at komme ind i lufthavnens Aspire Lounge for at slappe af, inden de skulle til Disney World.

Læs også

Pizzabud fyret efter uforskammet SMS til kunde der fik gratis pizza

Men de blev nægtet adgang for at være iført Minnie Mouse-trøjer med eget navn.

Men de blev dog ikke nægtet adgang med det samme, men i stedet blev de forsinket, da de snakkede med lufthavnssikkerheden, som ikke kunne forstå, at reservationen var blevet foretaget i hendes mors navn.

Foto: Privat

"Der blev ikke sagt noget om vores tøj på dette tidspunkt," siger Raikes til BBC News ifølge opposingviews.com.

Men da de fik at vide, at de ikke kunne komme ind i loungen, fordi deres Minnie Mouse-T-shirts ikke overholdte dresscoden, fik de også at vide, at de kun kunne komme ind, hvis de dækkede dem til.

Gruppen fik adgang herefter, men Raikes blev efterladt meget uforstående.

"Det faktum, at en mand og en ung dreng gik ind lige efter os iført Manchester United-trøjer (fodboldtrøje, red.) fik os til at føle, at det bare var os, den var gal med, for vi var ikke iført sportstrøjer eller t-shirts med offensive slogans." 

Foto: Privat

Swissport, der ejer samt driver Aspire Lounge, har været ude at undskylde og sagde, at alle blive blive "genuddannet", herunder i reglerne for påklædningen i loungeområdet.

Læs også

25-årig mor forlod landet for at blive medlem af ISIS: Det kom hun hurtigt til at fortryde

 

Dagens Gossip