Fanget på film: Her julehygger kronprinsparret i viral video

Skrevet af Emil Martesen

04/12/2023
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Kronprinsparret julehygger i viral video.

Mest læste i dag

Julen står for døren og i hjertet af Danmarks julefejring står det kongelige hus.

Og i år, som en særlig julegave til folket, slår kongehuset sine døre op og inviterer danskerne til at blive en del af deres juletraditioner.

Fra i fredags, hvor danskerne tog hul den 1. december og frem, byder hver dag nemlig på en ny overraskelse, hvor offentligheden vil få rig mulighed for et sjældent indblik i, hvordan de kongelige forbereder og fejrer julen.

Og i dag, den 4. december, har en hjertevarm video set dagens lys på Instagram. Her tager kongefamilien nemlig danskerne med indenfor til en vaskeægte familie-tradition, hvor kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary sammen med deres børn pyntet det store juletræ i Riddersalen i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

I videoen, som er blevet delt bag dagens låge i julekalenderen, ser man kronprinsparret og deres børn i færd med at pynte det imponerende juletræ. Juletræet, som pryder slottet, er så stort, at Kronprins Frederik må stå på en høj stige for at nå de øverste grene, mens børnene hjælper til med at give far pynten. Selv familiens hund deltager i denne hyggelige tradition, hvilket tilføjer et ekstra lag af familiær varme til scenen.

Du kan se den hjertevarme video herunder: