Fantastisk start på september: DMI melder om 25 grader

02/09/2023 07:45

Henrik R

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Selvom det officielt er blevet efterår, er det ikke til at mærke på vejrsituationen. Faktisk får vi ifølge DMI flere dage med 25 graders varme.

Mest læste i dag

Efteråret har gjort sin entré, men det danske vejr har tilsyneladende ikke fået besked.

Ifølge DMI kan vi se frem til en uge, hvor termometeret kan nå op til 25 grader. Og det bedste af det hele? Det ser ud til at vare mere end bare en dag.

Et højtryk, der bygger sig op over De Britiske Øer og Centraleuropa, er garant for det stabile og tørre vejr, vi kan forvente.

"Vi ser en klar tendens til stigende temperaturer i den kommende uge, især omkring onsdag og torsdag, hvor vi kan nå op på 25 grader," lyder det fra en meteorolog fra DMI.

Solskin og tørvejr
Allerede fra søndag begynder det at klare op med temperaturer mellem 17 og 21 grader.

Mandag og tirsdag fortsætter i samme spor med op til 23 grader og en del sol. Men det er onsdag og torsdag, der virkelig bringer sommerfornemmelserne tilbage.

Her kan dagtemperaturen nå op mellem 20 og 25 grader, og det ser ud til at holde stik også om natten med temperaturer mellem 10 og 17 grader.

Fredag og lørdag ser også ud til at byde på tørt vejr med uændrede temperaturer. Det åbner op for muligheden for, at denne varmeperiode kan strække sig længere end først antaget.