Far deler rørende øjeblik efter sin søns hjertetransplantation: "Jeg kan trække vejret igen"

15-årige Trevor Sullivan fra Detroit, Michigan i USA fandt sidste år ud af, at han havde en hjertefejl, der var så alvorlig, at det krævede en hjertetransplantation. 

Trevor havde gennem længere tid haft problemer med at trække vejret. Først troede familien, at han havde allergi eller var forkølet, men i februar 2015 faldt han pludseligt om med et hjertestop.

Teenageren blev genoplivet og omgående sat på en venteliste til et donor-hjerte. 

En november-aften, mange, lange måneder senere, ringede telefonen med beskeden om, at der var fundet en donor, og at Trevor skulle opereres dagen efter.

Det blev han, og som videoen nedenfor viser, med stor succes. Hans far fangede drengens første ord, da han vågnede på sengelejet efter operationen. Trevors reaktion har rørt tusinder, der har delt videoen som led i et vigtigt budskab; giv liv, bliv organdonor.

Læs også: Færre danskere melder sig som organdonorer

Trevor siger følgende i videoen:

- Jeg er så glad. Jeg har ventet så længe. Jeg kan trække vejret igen; og tale. Jeg har det fantastisk. Jeg har aldrig haft det bedre, siger en rørt Trevor Sullivan.

Videoen er delt via foreningen ”Gift of Life Michigan” for at sætte fokus på vigtigheden i organdonation. 

Ifølge mediet ABC News, er Trevors mor naturligvis også meget rørt at situationen. Til dem siger hun, at:

- Helt ærligt, så vidste jeg ikke, hvad jeg skulle forvente. Jeg troede, han ville vågne med smerter og helt desorienteret, men i stedet vågnede han lykkelig, klar til at komme videre og glad for, det han gik igennem. Han fik alle de bekymringer, en mor har, til at forsvinde.

Trevor har det i dag rigtig godt og kan trække vejret normalt. 

Til den unge persons familie, der har mistete deres kære, men har givet hjertet til Trevor, siger Trevors far, Phillip:

- Tak, fordi I har reddet mit barn.

Læs også: Patients værste mareridt: - Jeg kunne høre lægerne tale om organdonation

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

My son waking up after his heart transplant on 11-13-15... https://www.facebook.com/groups/TeamTrevor/

Posted by Philip Sullivan on Tuesday, January 19, 2016

 

 

Dagens Gossip