Far idømt fængsel for at slå sin 3-årige søn ihjel ved at putte ham i vaskemaskinen

36-årige Christophe Champenois er blevet idømt 30 års fængsel, efter han puttede sin 3-årige søn i vaskemaskinen, hvorefter han satte sig til at surfe på internettet.

Den bizarre handling skete angiveligt, fordi drengen havde været uartig, og faren derfor ville give ham en lærestreg.

Drengen døde i maskinen, og drengens mord er ligeldes idømt fængsel for meddelagtighed i drabet, skriver AFP

I retten forklarede hun, at hun sad og lavede puslespil med parrets datter, og at drengens far sad på internettet, mens den 3-årig skreg for sit liv i vaskemaskinen. 

Retten takserede hendes skyld til 12-års fængsel, fordi de vurderede, at hun havde været medskyldig i drab og mishandling. 

Ifølge hende, kom faderen ud til vaskemaskinen, hvor han trak den livløse dreng ud og sagde, 'I det mindste vil han ikke genere os længere'. 

Faderen kontaktede alarmcentralen efter episoden, der skete i 2011. Her sagde hun, at der var et lille problem med hendes søn, der var faldet ned af trapperne. 

Efterfølgende ændrede han forklaring til, at han havde givet sin søn et bad, og han måtte være druknet, da der kom vand ud af hans næsebor. 

Men drengens 5-årige søster afslørede overfor lægen, hvad der i virkeligheden var sket. 

- Far puttede Bastian i vaskemaskinen, fordi han havde været uartig, sagde hun til lægen - en forklaring den lille pige fastholdt igennem hele sagen, ifølge AFP. 

Under efterforskningen af sagen kom det frem, at faderen anså drengen for at være uønsket, og at han brugte en lang række voldelige metoder overfor den lille dreng, han låste ham blandt andet ofte inde i et skab, kom det frem. 

De sociale myndigheder var gentagne gange blevet advaret om overgrebene, men alligevel skred de ikke ind. 

- Dette var ikke et isoleret tilfælde. Det var ikke et midlertidigt anfald af raseri, det var den sidste voldelige handling overfor en dreng, der var blevet behandlet helt forfærdeligt, siger Isabelle Steyer, der er advokat for en organisation der arbejder for børns rettigheder. 

 

 

Dagens Gossip